Hyppää sisältöön
· Leena Aalto

Norwegianilla oli 1,9 miljoonaa matkustajaa lokakuussa

Norwegianilla oli 1 885 606 matkustajaa lokakuussa, mikä on 57 prosenttia enemmän kuin viime vuoden lokakuussa. Käyttöaste oli lokakuussa 85,8 prosenttia. Kapasiteetti (ASK) nousi 2 703 miljoonaan istuinkilometriin ja myytyjen henkilökilometrien määrä (RPK) oli 2 319 miljoonaa istuinkilometriä.

Lokakuussa Norwegianilla oli käytössä keskimäärin 67 lentokonetta, ja yhtiö lensi 99,4 prosenttia aikataulun mukaisista lennoista. Täsmällisyys, mitattuna lentojen määrällä, jotka lähtivät 15 minuutin sisällä aikataulun mukaisesta ajasta, oli 84,2 prosenttia lokakuussa.

”Ottaen huomioon tämänhetkisen makroekonomisen ympäristön, tiedostamme, että kysyntä hidastuu edessä olevaa talvikautta kohti. Kiitos hyvän yhteistyön kollegojen ja ammattiliittojen kanssa samoin kuin joustavien leasing-ehtojen ansiosta Norwegianilla on ainutlaatuinen asema kohdata hiljaisempi ajanjakso. Lisäksi luotamme siihen, että tuotetarjontamme sopii hyvin matkustajiemme mieltymyksiin siten, että tämä myötävaikuttaa myönteisesti markkinaosuuden saamiseen, sanoo Norwegianin konsernijohtaja Geir Karlsen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lähde: Norwegian

Leena Aalto

Ikkunapaikan konkari jo vuodesta 1998. Lehden pitkäaikainen päätoimittaja ja nykyinen advisor, joka seuraa edelleen tiiviisti matkailualan tapahtumia ja trendejä.