Norwegianilla Suomessa jo 20 miljoonaa matkustajaa

Norwegian on toiminut tänä vuonna 12 vuotta Suomessa. Tuona aikana yhtiö on kuljettanut jo 20 miljoonaa matkustajaa Suomesta lähtevillä lennoillaan. Matkustaja numero 20 miljoonaa palkittiin tänään Helsinki-Vantaan lentoasemalla.

 

Tänä vuonna 20-vuotisjuhlavuottaan viettävä Norwegian juhlii myös 12. toimintavuottaan Suomessa. Yhtiön toiminta käynnistyi Suomessa vuonna 2010, kun ensimmäiset kaksi reittiä, reitit Osloon ja Tukholmaan, avattiin Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Norwegianista on 12 vuodessa kasvanut Suomen toiseksi suurin lentoyhtiö.

Helsinki-Vantaan lentoasemalla juhlittiin myös toista merkittävää merkkipaalua, kun Norwegian ilmoitti kuljettaneensa kaikkiaan 20 miljoonaa matkustajaa Suomesta lähtevillä lennoillaan. Norwegianin konsernijohtaja Geir Karlsen ja Helsinki-Vantaan lentoaseman johtaja Ulla Lettijeff palkitsivat matkustajan numero 20 miljoonaa, joka lensi Helsingistä Osloon.

”Suomen markkinat ovat keskeinen osa Norwegianin pohjoismaista strategiaa. Olemme tänä vuonna avanneet uudelleen tukikohtamme Helsinki-Vantaalla ja palkanneet noin 150 kollegaa Suomeen. Tavoitteemme on jatkossakin olla vahva toimija Suomessa ja tarjota Suomesta lähteville matkustajille suoria lentoja suosittuihin kaupunki- ja rantakohteisiin eri puolille Eurooppaa”, sanoo Norwegianin konsernijohtaja Geir Karlsen.

 

Lähde: Norwegian

Jaa artikkeli:

Tilaa uutiskirjeemme

Liittymällä Ikkunapaikan postituslistalle, saat uutiskirjeen lehtien ilmestymisen välillä, noin 8 kertaa vuodessa.

Haluatko kirjautua ulos?
X