Hyppää sisältöön
· Leena

Norwegianin lokakuu

Norwegianin lokakuun liikennetiedot osoittavat, että yksikkötuotot nousivat seitsemäntenä peräkkäisenä kuukautena. Ne olivat kuusiprosenttia korkeammat kuin samana ajankohtana viime vuonna. Samaan aikaan käyttöaste nousi runsaat kaksi prosenttia.

Norwegianilla lensi lokakuussa yhteensä 3 118 722 matkustajaa

Myytyjen henkilökilometrien määrä (RPK) laski kolme prosenttia ja tarjottujen henkilökilometrien määrä (ASK) laski viisi prosenttia. Käyttöaste nousi 87,1 prosenttiin, nousua 2,1 prosenttiyksikköä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Olemme erittäin tyytyväisiä, että yksikkötuottojemme kasvu jatkui lokakuussa samalla kun koneemme täyttyivät hyvin ja täsmällisyytemme parani. Olemme sopeuttaneet reittiverkostoamme ja kapasiteettiämme alkavaan talvisesonkiin varmistaaksemme, että olemme hyvissä asemissa vastaamaan todelliseen kysyntään. Lokakuun luvut osoittavat, että toteutamme strategiaamme suunnitellusti ja siirrymme kasvusta kannattavuuteen”, sanoo Norwegianin vt. konsernijohtaja Geir Karlsen.

Lokakuussa yhtiön CO2-päästöt laskivat 67 grammalla matkustajakilometriä kohti, missä on 8,5 prosentin vähennys verrattuna samaan ajanjaksoon viime vuonna siitä huolimatta, että MAX-koneet ovat maassa ja yhtiön on pitänyt vuokrata vanhempaa korvaavaa kalustoa.

Norwegian operoi 99,7 prosenttia aikataulun mukaisista lennoista lokakuussa. Täsmällisyys oli 83,3 prosenttia, nousua 3,6 prosenttiyksikköä. Vuokrakaluston käyttö vaikutti negatiivisesti täsmällisyyteen myös tässä kuussa.

 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lähde: Norwegian

Leena