Hyppää sisältöön
Alkoholiton irkkubaari avattu Dublinissa.
· Riikka Krenn

Odottamaton vetonaula: Dublinin ensimmäinen alkoholiton baari avattu

Dublinin laaja ravintolavalikoima laajenee entisestään. Matkailijat pääsevät nyt nauttimaan kaupungin ensimmäisestä täysin alkoholittomasta irlantilaispubista.

Board on täysin alkoholiton baari

Dublinin keskustaan on hiljattain avattu uusi irlantilaispubi, joka toivottaa asiakkaat tervetulleiksi yöelämään, mutta reippaasta yöelämästään tunnetulle kaupungille odottamattomalla twistillä: The Board on Dublinin ensimmäinen täysin alkoholiton baari.

Paikasta on tullut supersuosittu niin paikallisten kuin turistien keskuudessa. Board näyttää ja tuntuu aivan perinteiseltä irkkupubilta, ainoastaan ilman alkoholia. Vieraat saavat nauttia eri panimoiden alkoholittomia oluita sekä paikan omia mocktaileja, jotka muistuttavat klassikkococktaileja, kuten Espresso Martini, Aperol Spritz ja Bloody Mary.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Irlantilainen pubi ei ole tietenkään mitään ilman Guinnessia, joten menusta löytyy tietenkin myös kansallisjuoma alkoholittomana versiona, 0,0 prosentin alkoholipitoisuudella. Board sijaitsee Dublinin keskustan eteläosassa Harold’s Crossilla.

Ikkunapaikan päätoimittaja Riikka Krenn
Riikka Krenn

Riikka Krenn on Ikkunapaikan päätoimittaja, joka seuraa alan tapahtumia tarkalla silmällä ja uteliaalla mielellä. Kokenut matkailutoimittaja ja verkkomedian tekijä.