Hyppää sisältöön
· Leena

Onko Sinusta onnellisuusoppaaksi?

Visit Finland hakee suomalaisia onnellisuusoppaiksi matkailijoille.
Hakuaika 12.2. saakka.

Rent a Finn -kampanja hakee tavallisia suomalaisia tutustuttamaan matkailijoita meille onnellisuutta tuottaviin tuttuihin kesäaktiviteetteihin. Ensi kesänä Suomeen suuntaavat matkailijat voivat kokea luonnonläheistä elämänmenoa ja rauhoittumisen taitoa maailman onnellisimman kansan joukosta valittujen henkilöiden kanssa.

Suomi on YK:n tutkimuksen mukaan maailman onnellisin maa ja yhtenä syynä tähän pidetään läheistä luontosuhdettamme.

Business Finlandin Visit Finland -yksikön Rent a Finn on kansainvälinen imagokampanja, jossa suomalaiset opettavat rauhoittumisen taitoa ja luontoyhteyttä matkailijoille. Yhteisiin aktiviteetteihin voi kuulua esimerkiksi kalastamista, purjehtimista, saunomista, lavatansseja tai vaikka marjastamista henkilön oman kiinnostuksen mukaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kampanjaan valittavat suomalaiset isännät ja emännät eivät ole matkailun ammattilaisia, vaan he ovat tavallisia suomalaisia, jotka ovat rohkeasti valmiita laittamaan oman persoonansa peliin ja avaamaan matkailijoille kotinsa tai kesäpaikkansa muutamien päivien ajaksi.

Suomalaisten isäntien ja emäntien haku on käynnissä Rent a Finn -kampanjan verkkosivuilla, ulkomaisille matkailijoille kohdistettu kansainvälinen markkinointikampanja käynnistyy maaliskuussa ja valittujen matkailijoiden vierailut toteutetaan kesä-elokuun aikana.

 

Rent a Finn pähkinänkuoressa

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
  • Rent a Finn on Visit Finlandin kampanja, jossa etsitään tavallisia suomalaisia onnellisuusoppaiksi kesällä 2019 Suomeen suuntaaville matkailijoille.
  • Oppaaksi voi hakea kuka tahansa, hakuaika on 30.1.–12.2.2019.
  • Rent a Finn on mielenkiintoinen mahdollisuus ryhtyä suomalaisen luonnon lähettilääksi ja tavata uusia ihmisiä eri kulttuureista.
  • Matkailijoille mahdollisuus hakea omaa onnellisuusopastaan avautuu maaliskuussa.
  • Vierailut toteutetaan kesällä 2019.
  • Lisätietoja ja haku osoitteessa www.rentafinn.com

 

Lähde: Visit Finland

Leena