Original Sokos Hotel Tripla avattiin

Pasilan Triplaan avattiin 13.1. Sokos-hotelliketjun 49. hotelli Original Sokos Hotel Tripla. Hotellissa on 14 kerrosta ja 430 huoneessa yli tuhat vuodepaikkaa.

Uusi hotelli vastaa pääkaupunkiseudun vauhdilla kasvavaan majoituskysyntään, johon viime vuosina ovat vaikuttaneet sekä Helsinkiin että muualle Suomeen matkaavat ulkomaiset turistit että kasvava kotimaan matkailu. Hotellinjohtaja Hanna Riihimäki kehuu Tripla Hotellin loistavaa sijaintia. Hotelli sijaitsee Pasilan aseman yhteydessä uudessa urbaanissa kaupunkikeskuksessa Pohjoismaiden suurimman kauppakeskuksen yhteydessä.

Hotellinjohtaja Hanna Riihimäki.

Helsingin suosituimmat matkakohteet, kuten Linnanmäki, Messukeskus, Hartwall Areena ja Olympiastadion, sijaitsevat vain kivenheiton päässä hotellista. Suomen vilkkaimman juna-aseman, Pasilan, kautta arvellaan jatkossa kulkevan lähes 200 000 matkustajaa päivittäin. Lisäksi tapahtumat, konsertit ja messut tuovat Triplan alueelle vuodessa kolme miljoonaa kotimaista ja ulkomaista kävijää.

Kahden hengen huone.
Kolmen hengen huoneissa lisävuode on normaalikokoinen vuode, jonka voi päiväksi nostaa piiloon seinälle ja se näyttää kaapilta. Kuvassa vasemmalla.

Hotelli kuin urbaani kylä

Hotellinjohtaja Hanna Riihimäen mielestä Tripla Hotelli on enemmän kuin pelkkä hotelli. Se on paikka Pasilan sydämessä, joka yhdistää mutkattomasti kaupunkiyhteisön ja matkailijat. Se on linkki kaupunkilaisten ja matkailijoiden välillä. Yhteisöllisyys ja paikallisuus tulevat näkyväksi ja koettavaksi hotellin arjessa.

Tripla Hotellin lobbybaariin ovat tervetulleita myös kauppakeskus Triplan asiakkaat. Hotelliin pääsee sekä kadulta että kauppakeskuksen puolelta.

Triplan asiakaskokemus kiteytyy tunnelmaan, jossa vieras tuntee olevansa kuin kylässä hyvän ystävän luona. Hotelli Triplan designea voi kuvata tyylikkääksi mutta samalla rennoksi. Hotellihuoneet ovat pelkistetyn harmonisia. Sisustuksessa on keskitytty rauhoittavan tunnelman luomiseen. Hotellihuoneiden lattiasta kattoon ulottuvista ikkunoista avautuu huikeat näkymät yli Helsingin.

Kokous- ja juhlapalvelut

Tripla Hotellista on tulossa yksi Suomen merkittävimmistä tapahtumahotelleista. Hotelli tarjoaa 15 erikokoista kokoustilaa, joita voidaan yhdistää monipuolisesti. Suurin tila on ballroom Fredriksberg, jonne teatterimuodossa mahtuu yli 600 henkeä. Maksimissaan 2000 m2:n kokoustilat tarjoavat yhteensä 1000 asiakaspaikkaa.

Kokoustilat on nimetty suomalaisten kylien mukaan. Kylät ovat valikoituneet yhteistyön elinvoimaisuuden ja poikkeuksellisen yhteishenkensä vuoksi. Esimerkkeinä vaikkapa Vuotso, Fiskars ja Teijo.

Antti Haukkamaa

Jaa artikkeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Tilaa uutiskirjeemme

Liittymällä Ikkunapaikan postituslistalle, saat uutiskirjeen lehtien ilmestymisen välillä, noin 8 kertaa vuodessa.

Haluatko kirjautua ulos?
X