Hyppää sisältöön
· Leena Aalto

Original Sokos Hotel Vantaa suljetaan remontin ajaksi

Vantaan ehkäpä tunnetuin hotelli, Original Sokos Hotel Vantaa, uudistetaan vuoden 2024 aikana. Hotelli sulkee ovensa 17.12.2023 ja avautuu jälleen marraskuussa 2024.

Uudistuksen aikana hotellihuoneet saavat uuden valoisamman ja modernimman ilmeen, ja koko ensimmäinen kerros uudistuu vastaanotto- ja neuvottelutiloineen sekä ravintoloineen.

Uudistuksen ensimmäinen vaihe toteutetaan tammikuun ja lokakuun 2024 välisenä aikana. Marraskuuhun mennessä uuden ilmeen saavat hotellin kantaosan 165 hotellihuonetta käytävineen ja hissiauloineen, ensimmäisen kerroksen vastaanottotilat sekä kokoustilat, joiden tekniikka modernisoidaan asiakkaiden erilaisia tarpeita vastaaviksi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Myös ravintolamaailmaa uudistetaan. Seurusteluravintola Pub Hertas avautuu ensimmäisenä asiakkaille huhtikuussa 2024. Muut ravintolat, kuten uudistettu Amarillo, legendaarinen Tulisuudelma sekä yökerho Night avautuvat marraskuussa 2024.

Uudistuksen toinen vaihe valmistuu keväällä 2025, jolloin myös hotellin laajennussiiven 100 hotellihuonetta käytävineen sekä siellä sijaitsevat kokoustilat ovat valmiita asiakkaille.

 

Lähde: Original Sokos Hotel Vantaa

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Leena Aalto

Ikkunapaikan konkari jo vuodesta 1998. Lehden pitkäaikainen päätoimittaja ja nykyinen advisor, joka seuraa edelleen tiiviisti matkailualan tapahtumia ja trendejä.