Hyppää sisältöön
· Minna Floman

Orlandon uutuudet 2020

Uusi vuosikymmen ennakoi ennennäkemätöntä kasvun aikaa Orlandolle: uudenlaisia huimia elämyksiä, akustisesti täydellinen teatteritila, uusia huippukokkien vetämiä ravintoloita ja lisää hotelleja. Orlando käyttääkin lisänimeä Theme Park Capital of the World®.

Maailmankuulut teemapuistot – Walt Disney World Resort, Universal Orlando Resort ja Sea World Parks & Entertainment – ovat kaikki uudistaneet tarjontaansa. Kävijöille tarjotaan uudenlaisia elämyksiä niin tuttujen Star Wars-aiheiden kuin Mikki-Hiirenkin tiimoilta.

Kuva: Disney.

Tammikuussa lanseerataan kolme uutta elokuvaa ja keväällä öiset ilotulitus- ja valonäytökset. Uutuuksiin kuuluvat myös stunt-näytökset ja uudenlaiset vesipuistokokemukset, mm. vuoristorata, joka kuljettaa niin eteen- kuin taaksepäin ja lisäksi lähes pystysuoriin pudotuksiin. Uutta on myös yli 190 metriä pitkä kaksikaistainen vesiliukumäki.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Teemapuistojen lisäksi Orlando tarjoaa myös muita huipputason elämyksiä. Vuoden 2020 aikana avataan mm. Steinmetz Hall, jonka ainutlaatuinen akustiikka mahdollistaa kaikkein matalimpienkin äänten toiston.

Orlando Science Centerissä järjestetään kesällä 2020 interaktiivinen Pompeiji-aiheinen näyttely.

ICON Parkissa – tunnettu mm. valtavasta maailmanpyörästään – on monia uusia houkutuksia: Orlando Slingshotissa kävijät singotaan 137 metrin korkeuteen ja henkeäsalpaavia benjihyppyjä voi tehdä 120 metrin korkuisesta Orlando Gyro Drop Tower:ista.

Wild Floridan safarissa on mahdollisuus nähdä kirahveja, villisikoja ja muita villielämiä, joiden laiduntamisalueen yllä on vaijerirata.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Orlandossa on toiseksi eniten hotellihuoneita koko Yhdysvalloissa ja erityisen vilkasta kautta hotellien laajentamisrintamalla ovat vuodet 2019-2020. Mm. yli 500 huoneen JW Marriott Orlando Bonnet Creek Resort & Spa avataan helmikuussa ja Universal Orlando Resortin 2050-huoneen Dockside Inn and Suites maaliskuussa 2020.

Paljon uutta on myös ravintolarintamalla: tulossa on lukuisia uusia ruokapaikkoja aina pizzerioista ja grilli- ja tex-mex-tyyppisistä ruokapaikoista huipputason fine-dining ravintoloihin.

Matkamessuilla USA-osatolla mukana Miami ja Florida’s Beaches – 7h131.

Lähde: Visit Orlando

Minna Floman