Hyppää sisältöön
· Leena

Osta kotiisi pala Silja Linen laivaa

Tallink Silja järjestää hyväntekeväisyyshuutokaupan Silja Serenadelta ja Silja Symphonylta uudistusten myötä poistetuista esineistä ja huonekaluista.

Huutokauppa järjestetään Makasiiniterminaalissa Helsingissä lauantaina 9.2. klo 13 alkaen.

Huutokaupan meklarina toimii itse huutokauppakeisari Aki Palsanmäki. Huutokaupan tuotto lahjoitetaan HelsinkiMissiolle, joka pyrkii vähentämään suomalaisten yksinäisyyttä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Simpukkalamppuja.

Huutokaupattavana on niin tuoleja, pöytiä, valaisimia, peilejä, kylttejä kuin erilaisia taulujakin. Muutamista tuotteista on mahdollista tehdä ennakkohuutoja. Huutaa voi esim. legendaarisia simpukkalamppuja, Atlantis -yökerhon valokylttejä, pubista poistettuja tauluja tai vaikkapa Bon Vivant -ravintolan valokirjaimia.

Old Port Pubin pöytäryhmä.

Ennen varsinaisen huutokaupan alkamista lauantaina 9.2. klo 13 tuotteita on mahdollista päästä katsomaan näyttötunnin aikana klo 12 alkaen. Huutokauppa päättyy, kun tuotteet on myyty, kuitenkin viimeistään klo 15.

El Capitanin lamppu ja peili.

Tutustu huutokauppaan ja myytäviin tuotteisiin tarkemmin >> www.tallinksilja.fi/hyvantekevaisyyshuutokauppa

Huom. tapahtumapaikalla on rajoitetusti pysäköintitilaa. Huutokaupan loputtua on mahdollista klo 18.00 saakka hakea huutamansa tavara Makasiiniterminaalista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Bon Vivant tuolit.
Leena