Palvelut Finnairin lennoilla

Finnair laajentaa pikku hiljaa lennonaikaista tarjoilua.

Heinä-elokuussa kotimaassa ja Euroopan lyhyimmillä reiteillä, kuten Tukholman Arlandaan, tarjoillaan economy-luokassa kahvia ja teetä, mehua ja vettä, ja pidemmillä Euroopan lennoilla lisäksi keksi tai juustoleipä, reitin pituudesta riippuen.

Kaukolennoilla tarjoilu palaa lähemmäksi tavanomaista sekä economy- että bisnesluokissa. Erikoisaterioiden ja alkoholijuomien valikoima on kuitenkin edelleen rajattu. Tarkemmat kuvaukset tarjoilusta löytyvät täältä.

 

 

Matkustajille puhdistuspakkaus

Heinäkuun alkupuolelta alkaen matkustajille jaetaan henkilökohtainen Clean kit –pakkaus, joka sisältää puhdistuspyyhkeen, infosivun ja Kyrön käsidesiä.

Kestävästi ja vastuullisesti tuotettu Clean kit on kuvitettu suomalaisen taiteilijan Reeta Ekin taiteella. Paperituotteet on valmistettu kestävästä suomalaisesta metsäkuidusta, ja puhdistuspyyhkeen ja käsidesin on toimittanut Kyrön tislaamo, joka tunnetaan palkitusta ginistä. Kyrö alkoi valmistamaan käsidesiä terveydenhuollon tarpeisiin pandemian alkaessa.

Lennon aikana on edelleen pakollista käyttää suu-nenäsuojusta. Suojaimen voi ottaa pois ruokailun ajaksi. Finnair suosittelee, että asiakkaat hankkivat itselleen sopivat maskit hyvissä ajoin ennen matkaa ja varaavat niitä tarpeeksi mukaan.

Käsimatkatavaran koon väliaikainen pienennys

Finnair muuttaa väliaikaisesti käsimatkatavaran sallittua kokoa.

Käsimatkatavaran uudet mitat ovat 55x40x23cm (vanha mitta 56x45x25cm).

Economy-luokassa mukana voi olla yksi käsimatkavara ja pieni henkilökohtainen tavara, jonka mitat ovat 40x30x15cm.  Käsimatkatavaran ja henkilökohtaisen tavaran yhteispaino voi olla enintään 8 kg. Bisnesluokassa voi olla mukana kaksi käsimatkatavaraa ja yksi henkilökohtainen tavara, kuten käsilaukku, kokonaispainon ollessa enintään 10 kg.

Lounge jälleen avoinna

Helsinki-Vantaan lentoaseman Schengen-puolen Finnair Lounge on jälleen avattu.
Lounge on avoinna kello 6-10 ja klo 14-20 rajoitetulla tarjoiluvalikoimalla.

Asiakkaat, jotka ovat lähdössä matkalle lentoaseman non-Schengen-puolelta ja ovat oikeutettuja lounge-sisäänpääsyyn, voivat käyttää Schengen-puolen loungea. Finnairin lounget lentoaseman non-Schengen-puolella ovat edelleen suljettuina.

 

Lähde: Finnair

Jaa artikkeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Tilaa uutiskirjeemme

Liittymällä Ikkunapaikan postituslistalle, saat uutiskirjeen lehtien ilmestymisen välillä, noin 8 kertaa vuodessa.

Haluatko kirjautua ulos?
X