Hyppää sisältöön
· Leena Aalto

Parisataa koiraa viettää lentokentän kupeessa uutta vuotta

Uusivuosi on paukkuvien rakettien vuoksi monelle koiralle stressaavaa aikaa. Clarion Hotel Aviapolis on jo kuuden vuoden ajan tarjonnut koiravieraille rauhallisen yöpymispaikan uudenvuodenyönä. Hotelli sijaitsee lentokentän tuntumassa, jossa ilotulitteiden käyttöä on rajoitettu, näin paukkuarat hännänheiluttajat omistajineen voivat juhlia vuoden vaihtumista rauhallisin mielin.

Huoneet on varattu loppuun useita kuukausia ennakkoon, ja tänäkin uutenavuotena Clarion Hotel Aviapolikseen saapuu yhteensä yli 200 hauvaa.

“Happy Dog -uusivuosi ilahduttaa koirakavereita ja heidän omistajiaan vuodesta toiseen, ja se on sattuneesta syystä myös Clarionlaisten suosikkityöpäivä! Konsepti on vuosien mittaan kasvanut erittäin suosituksi, ja huoneet varataan loppuun jo hyvissä ajoin ennen vuodenvaihdetta”, iloitsee Clarion-hotellien kaupallinen johtaja Outi Hartman.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Koirien jännitystä lievitetään tänä vuonna herkuilla ja hemmottelulla. Koirien omistajineen on mahdollista illastaa hotellin ravintolassa, jossa luppakorville on tarjolla oma sushibuffet. Kuivin suin ei koirienkaan uusivuosi vaihdu. Hotellin baarin puolella karvakuonot voivat nauttia erityistä koirien olutta.

Myös koiranomistajat on huomioitu hauskaa viihdettä suunniteltaessa, sillä hotellin baarissa esitetään illallisen jälkeen koira-aiheista stand up -komiikkaa. Ikimuistoisen illan voi ikuistaa ottamalla kaverikuvan koiran kanssa valokuvaus-pop-upissa.

Huoneissa odottavista lahjakasseista löytyy lisänaposteltavaa vaativimmillekin karvakuonoille. Nelijalkaisia hemmotellaan muun muassa kotimaisen Dagsmark-koiranruokamerkin tikuilla ja nappuloilla. Illan päätteeksi hauvat voivat hoitaa hampaitaan Sonarcin hampaanhoitopyyhkeillä.

 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lähde: Nordic Choice Hotels

Leena Aalto

Ikkunapaikan konkari jo vuodesta 1998. Lehden pitkäaikainen päätoimittaja ja nykyinen advisor, joka seuraa edelleen tiiviisti matkailualan tapahtumia ja trendejä.