Hyppää sisältöön
· Leena

PATAn Sieniretki

PATAn (Pacific Asia Travel Association) sieniretki järjestettiin jälleen aurinkoisessa säässä. Nyt oltiin Puotilan vanhalla seuraintalolla.

Tämänvuotinen sieniretki oli järjestyksessään jo 26.

Mukana oli yli 70 henkilöä ja hauskan illan mahdollistivat Amadeus, Intian turistitoimisto, Taj Hotels & Resorts, Matkamessut, Vietnam Airlines, Cook Islands sekä Qatar Airways.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Illan sponsorit vasemmalta; Teemu Mikkonen Matkamessut, Jari Nuotio Qatar Airways, Annastina Aura Vietnam Airlines, Jonas Kentell Taj hotels & Resorts, Erika Laine Amadeus, Sanjiv Vashist Intian turistitoimisto ja Ian Griffiths Cook Islands.

PATA Finland Chapter on perustettu 1987. Yhdistyksen tarkoitus on ylläpitää ja lisätä jäsentensä ammattitaitoa Aasiaan, Tyynellemerelle ja Amerikkaan suuntautuvien matkojen järjestämisessä. PATA Finland Chapteriin kuuluu yli 60 yritystä ja yhteisöä ja yli 200 henkilöjäsentä

Suomen PATAn hallituksessa istuvat vasemmalta Leena Aalto Ikkunapaikka, Pia Dinan Qatar Airways, Katri Hujanen Kaleva Travel, puheenjohtajana toimii Anna Molander-Bry Matkamessut, Miku Nieminen American Express GBT, Ersin Sola Turkish Airlines, Salla Ursin Haaga-Helia, Pia Kukkonen HRG, Jenny Pihlström SMAL, Johanna Bromiley Asian Trails ja Antti Härkönen Tres Hombres Adventures. Kuvasta puuttuu Atro Kansi Olympia, Hanna-Leena Halsas SinExpress ja Lea Simpanen Helin Matkat.

Suomen PATA järjestää vuosittain useita koulutustilaisuuksia sekä illanviettoja jäsenistön kesken.

Voit liittyä Suomen PATAn jäseneksi mikäli myyt tai tuotat matkoja Tyynenmeren ja Aasian kohteisiin.
Henkilöjäsenmaku on vain 25 euroa/vuosi. Yrityksille jäsenmaksu on 80 euroa/vuosi.
Lisää tietoa Suomen PATAsta tästä.

Matkamessujen Teemu Mikkonen kertoi, että messukeskuksen katolle kesällä asennetut aurinkopaneelit tuottavat niin paljon energiaa, että sitä voidaan myydä myös eteenpäin.
Qatar Airwaysin Pia Dinan ja Jari Nuotio muistuttivat mm. lokakuun lopulla alkavasta Botswanan lennosta.
Annastina Aura kertoi Vietnam Airlinesin hyvistä yhteyksistä.
Jonas Kentell Taj hotelleista kertoi, että ketjulla on hotelleja Intian lisäksi myös Lontoossa, Dubaissa, Bostonissa, New Yorkissa, Kapkaupungissa, Lusakassa, Malediiveilla ja Sri Lankalla.
Intian turistitoimiston Sanjiv Vashist kertoi, että maassa on vielä lähes kolme tuhatta tiikeriä ja paljon upeita luonnonpuistoja.
Erika Laine päivitti Amadeuksen kuulumiset.
Cook Islandsin Ian Griffiths oli tuonut mukanaan T-paitoja ja saarilla tehtyä käsitöitä. Hän kertoi myös saarten ekologisista matkailumahdollisuuksista,

 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Leena