Hyppää sisältöön
· Leena

Pekka Vauramo siirtyy Metsoon

Finnairin toimitusjohtaja Pekka Vauramo siirtyy pörssiyhtiö Metson toimitusjohtajaksi.
Hän jättää Finnairin viimeistään marraskuussa 2018. Vauramon seuraajan etsintä on alkanut.

Vauramon ura Finnairissa kesti viisi vuotta. Kaivosalan diplomi-insinööriksi valmistunut Vauramo työskenteli ennen Finnairia Cargotecilla Sandvikissa, Tamrockilla sekä Outokummulla. Metsossa hän aloittaa marraskuussa.

Finnairin hallitus on luonnollisesti pahoillaan siitä, että Pekka Vauramo jättää yhtiön, mutta myös kunnioitamme hänen henkilökohtaista päätöstään ottaa vastaan uusi haaste. Kiitämme Pekkaa hänen johtajuudestaan viiden viime vuoden aikana ja toivotamme hänelle mitä parhainta menestystä hänen tulevassa tehtävässään”, sanoo Finnairin hallituksen puheemjohtaja Jouko Karvinen. ” Viime vuosien aikana finnairilaiset ovat aikaansaaneet merkittävän käänteen, ja tehneet Finnairista kasvuyhtiön. Me kaikki Finnairissa, hallitus mukaan lukien, jatkamme tätä suuren muutoksen matkaa.”

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Olemme kokeneet yhdessä viimeisen viiden vuoden aikana paljon”, sanoo toimitusjohtaja Vauramo. ”Strateginen fokuksemme – kasvu, asiakaskokemus, henkilöstökokemus ja uusiutuminen – on ollut oikea ja haluan tästä lausua lämpimät kiitokset koko Finnair-tiimille.”

Nyt minulle on tarjoutunut ainutlaatuinen tilaisuus tehdä urallani vielä yksi uusi työrupeama eikä päätös ole ollut minulle helppo. Olen kiitollinen siitä, että olen saanut osallistua Finnairin muutosmatkaan”, sanoo Vauramo.

 

Leena