Hyppää sisältöön
· Leena

Primehotelsin kokoustilat verkkoon varattavaksi

Primehotels on ensimmäisenä maailmassa aloittanut Oraclen Opera Sales & Catering järjestelmän ja MeetingPackage.com:n kokoustilojen ja –pakettien online-markkinapaikan välisen integraation.

Primehotels, joka omistaa ja operoi vasta uudistettua Hyvinkään Sveitsiä, hotelli Katajanokkaa ja hotelli Rantapuistoa Helsingissä sekä Spahotel Casinoa Savonlinnassa, on  ottanut käyttöönsä MeetingPackage.comin ja Opera Sales & Catering järjestelmän välisen suoran integraation.

”Kokoustilojen myynti ja tarjoaminen aidosti verkossa on seuraava isoa asia kokous- ja hotellialalla. Hotellit ovat myyneet hotellihuoneita verkossa jo kymmenen vuotta, mutta kokoustilojen varaaminen verkossa tekee vasta tuloaan. MeetingPackage.com antaa meille mahdollisuuden tuoda kokoustilat hintoineen ja saatavuuksineen verkkoon asiakkaidemme varattavaksi”, sanoo Markus Veikkolainen, Primehotelsin Revenue ja Distribution Manager.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Suomalainen MeetingPackage.com on maailman ensimmäinen markkinapaikka, joka tarjoaa suoran integraation Oraclen Opera Sales & Catering järjestelmään. Järjestelmä on käytössä suurimmalla osalla hotelleista maailmanlaajuisesti, mikä tarkoittaa, että MeetingPackage.com:n asiakkaat voivat pian varata kokoustilat suoraan verkosta saatavuuksineen ja hintoineen.

“On hienoa, että ensimmäinen taho, joka tekee suoran integraation Oraclen Opera Sales & Catering järjestelmään, on suomalainen. Kokoustilojen ja –palveluiden varaamisesta verkossa tulee pian standardi. Tämä projekti on ollut valtava ja MeetingPackage.com on tehnyt erinomaista työtä. Nyt heillä on todellinen mahdollisuus toteuttaa online-varaaminen kansainvälisesti”, sanoo Veikkolainen.

Integraation Opera Sales & Catering järjestelmän ja markkinapaikan välillä vahvistaa MeetingPackage.com:n asettamaa tavoitetta olla johtava työkalu kokoustilojen etsimiseen, varaamiseen ja hallinnointiin maailmanlaajuisesti vuoteen 2020 mennessä. MeetingPackage.com:in tavoite on mullistaa kokoustilojen varaaminen ja tuoda kokoustilat varattaviksi reaaliajassa.

Leena