Hyppää sisältöön
· Leena

Primera Air konkurssiin

Matkavekan ensisijainen lentoyhtiökumppani, Primera Air, on ilmoittanut hakeutuvansa konkurssiin 2.10.2018. Matkanjärjestäjä Matkavekan toiminta jatkuu normaalisti.

Matkavekkaan tuli tieto Primera Airin konkurssihakemuksesta maanantai-iltana.

”Matkavekka on saanut hyvin nopealla aikataululla korvaavan koneen lentämään syksyn maakuntasarjaa huomisesta tiistaiaamusta alkaen ja Matkavekan asiakkaille on tulossa hyvin vähäisiä vaikutuksia”, kertoo Matkavekan kaupallinen johtaja Tiina Saari.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Olemme saaneet kaikille loka-marraskuun maakuntakentiltä lähteville lennoille korvaavan lentoyhtiön Small Planetin, joten kaikki nämä matkat toteutuvat. Vain lentoyhtiö vaihtuu”, kertoo Saari.

Helsingistä lähteviä lomalentoja tai muilla lentoyhtiöillä maakuntakentiltä operoitavia lentoja lentoyhtiömuutos ei koske.

”Kevään 2019 matkojen lentoyhtiöstä tiedotamme myöhemmin”, jatkaa Saari. ”Otamme yhteyttä mahdollisimman pian kaikkiin asiakkaisiin, joita tämä asia koskee, lähtöpäiväjärjestyksessä.”

”Asiakkaillamme on varmasti paljon kysymyksiä, mutta toivomme kärsivällisyyttä asian suhteen. Olemme vilpittömästi pahoillamme lentomuutoksista ja niistä mahdollisesti aiheutuvasta haitasta”, summaa Saari lopuksi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lisätietoja: Tiina Saari; tiina.saari@matkavekka.fi

Leena