Hyppää sisältöön
· Leena

Princess Anastasian risteilykausi on käynnistynyt

 

Kolme kuukautta kestäneiden kunnostustöiden jälkeen Princess Anastasia risteilee italialaisuuden lähettiläänä Itämerellä.

Risteilykauden avaustilaisuudessa uudesta kaudesta kertoivat  kuvassa vasemmalta PR Manager Leena Karppinen, Helsinki Marketing, Rajatarkastusyksikön päällikkö, kapteeni Samuel Siljanen, Rajavartiolaitos, Toimitusjohtaja Ville Haapasaari, Helsingin Satama, Johtaja Sergei Kotenev, MOBY SPL, Apulaisjohtaja Aleksei V. Krymov, Venäjän kaupallinen edustusto, Johtaja Adalberto Balletta, MOBY SPL sekä Kapteeni Fabio Foglia, m/s Princess Anastasia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aiempaan tapaan Pietarin, Helsingin, Tallinnan ja Tukholman välillä risteilevillä Princess Anastasian matkustajilla on parhaimmillaan 72 tunnin viisumivapaus Pietarissa.

Mobyn ja St. Peterlinen yhteistyön ansiosta Princess Anastasia on säilyttänyt venäläisen sielunsa samalla, kun siihen on yhdistetty italialainen tyyli. Laivalla on tarjolla tunnetuimmat italialaiset merkit: kosmetiikkaa, koruja, kelloja, vaatteita ja leluja.

Risteilyn aikana Princess Anastasialla voi nauttia monipuolisista palveluista: kylpylästä, kuntosalista, kauneushoitolasta, elokuvateatterista, lasten leikkihuoneesta, pubista ja yökerhosta. Laivan yökerhon esityksistä vastaavat loistavat italialaiset esiintyjät ja St. Petersburg Music Hall Ballet Theatre.

Princess Anastasian ravintolat tarjoavat italialaisen ja Välimeren keittiön erikoisuuksia parhaista raaka-aineista – pastasta, oliiviöljystä, balsamiviinietikasta, juustoista ja leikkeleistä. Tarjolla on myös italialaisia viinejä ja muita Italialle tyypillisiä juomia. Laivan nykyaikaisista menuista perinteistä italialaista keittiötä kunnioittaen vastaa italialainen huippukeittiömestari Oreste Romagnolo kuuluisasta Orestorante-kalaravintolasta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Princess Anastasian kyljet on maalannut maailmanluokan italialainen suunnittelija Riccardi Guasco, joka työskentelee italialaisen Armando Testa -yrityksen palveluksessa. Princess Anastasialla on 834 hyttiä ja 580 autopaikkaa.

Leena