Qatar Airways antaa lippuja terveydenhuollon ammattilaisille

Qatar Airways haluaa kiittää kaikkia maailman terveydenhuollon ammattilaisia, jotka ovat auttaneet COVID-19 potilaita, jakamalla 100 000 lentolippua.

Ilmaisia lentolippuja voi alkaa anomaan 12.5. klo 00.01 ja sivusto on auki 18.5. saakka, jolloin se suljetaan klo 23.59 Dohan aikaa, joka on sama aika kuin Suomessa.

Jokainen voi anoa lippuja kahdelle henkilölle Qatar Airwaysin reittitarjonnasta. Qatar Airwaysin mukaan terveydenhuollon ammattilaiset ovat lomansa ansainneet, ja voivat nyt lähteä kumppaninsa kanssa kohteeseen, mistä ovat aina haaveilleet.

Jokaiselle maalle annetaan tietty määrä lippuja ja uusia lippuja tulee jakoon joka päivä klo 00.01

Liput ovat voimassa 10. joulukuuta 2020 saakka ja lippujen kohdetta tai päivämäärää voi muuttaa maksutta. Lippujen käyttäjän tulee maksaa lentokenttäverot, muuten liput ovat ilmaisia.

Lippuja voi anoa täältä.

”Me Qatar Airwaysissa olemme uskomattoman kiitollisia terveydenhuollon ammattilaisten sitoutumisesta ja kovasta työstä ympäri maailmaa. Heidän sankarillinen asenteensa, ystävällisyytensä, omistautumisensa ja ammattitaitonsa ovat pelastaneet satoja tuhansia ihmishenkiä ympäri maailmaa”, kiittelee Qatar Airwaysin johtaja Akbar Al Baker.

Qatar Airways on lentänyt koko pandemian ajan ja kuljettanut ihmisiä maailmalta takaisin heidän kotimaihinsa.

Yhtiö on ilmoittanut aloittavansa reittilentojaan pikku hiljaa.

 

Lähde: Qatar Airways

Jaa artikkeli:

Haluatko kirjautua ulos?
X