Qatar Airways Group teki historiansa parhaan tuloksen

Qatar Airways -konserni juhlii 25-vuotisjuhlavuottaan historiansa parhaalla tuloksella. 2021/22 tulos on 200 prosenttia korkeampi kuin sen aiempi ennätystulos.

Qatar Airways Group raportoi ennätyksellisen 5,6 miljardin QAR:n (1,54 miljardin Yhdysvaltain dollarin) nettovoiton tilikaudella 2021/22. Kokonaistulot kasvoivat 52,3 miljardiin QAR:iin (14,4 miljardia Yhdysvaltain dollaria), mikä on 78 prosenttia enemmän kuin viime vuonna ja kaksi prosenttia enemmän kuin 2019/2020 tilikaudella ennen COVIDia.

Qatar Airways kuljetti 18,5 miljoonaa matkustajaa, mikä on 218 prosenttia enemmän kuin viime vuonna.

Pandemian haasteista huolimatta Qatarin valtion kansallinen lentoyhtiö lensi yli 140 kohteeseen vuosina 2021/22 ja avasi uusia reittejä, kuten Abidjan Norsunluurannikolla, Lusaka Sambiassa, Harare Zimbabwessa, Almaty Kazakstanissa sekä Kano ja Port Harcourt Nigeriassa, sekä aloitti uudelleen lennot tärkeimmille markkinoille Euroopassa, Afrikassa, Lähi-idässä ja Aasiassa.

Qatar Airways -konsernin toimitusjohtaja Akbar Al Baker: ”Tänä vuonna Qatar Airways Group juhlii neljännesvuosisadan mittaista historiaansa uudelleen käynnistämisen jälkeen. Olemme sitoutuneet tarjoamaan matkustajillemme parhaat vaihtoehdot, ylläpidämme alan korkeinta turvallisuustasoa ja olemme ansainneet asiakkaidemme luottamuksen. Emme ole jättäneet kääntämättä kiveäkään pyrkiessämme saavuttamaan tavoitteemme.”

 

Lähde: Qatar Airways

 

Jaa artikkeli:

Tilaa uutiskirjeemme

Liittymällä Ikkunapaikan postituslistalle, saat uutiskirjeen lehtien ilmestymisen välillä, noin 8 kertaa vuodessa.

Haluatko kirjautua ulos?
X