Hyppää sisältöön
Radisson Blu Royal
· Ikkunapaikka

Radisson Blu Royal sulkeutuu yli vuodeksi

Helsingin Kampissa sijaitseva Radisson Blu Royal Hotel uudistuu ja hotelli suljetaan remonttitöiden aikana yli vuodeksi. Tähtäimenä on erityisesti tapahtuma-asiakkaiden palveleminen.

Hotelli sulkeutuu uudistustöiden ajaksi toukokuun alussa ja avautuu uudistettuna vasta syksyllä 2025.

”Radisson Blu Royal on kansainvälisin hotellimme ja on varmasti sitä jatkossakin. Kansainvälinen matkustus Helsinkiin on jälleen kasvussa, ja uskomme, että se tulee ylittämään koronapandemiaa edeltävät tasot. Suunnittelemme toimintaamme pitkällä tähtäimellä”, kertoo hotellin toiminnasta vastaavan Sokotelin toimitusjohtaja Jari Annala.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Hotellin edellinen suuri projekti, huoneuudistus valmistui vuonna 2019. Sisustuksen on suunnitellut dSign Vertti Kivi & Co.

Nyt hotellissa uudistetaan myös kokous- ja tapahtumatilat, joissa on mahdollista järjestää jopa yli 600 hengen tilaisuuksia. Myös aulatilat ja tilausravintolana toimiva aamiaistila saavat uuden ilmeen. Hotellin erikoisuutena asiakas voi varata käyttöönsä jopa kokonaan oman siiven, jolloin tilaisuuden järjestäjä saa omaan käyttöönsä tapahtumatilojen lisäksi myös hotellihuoneet. Tämä mahdollistaa tilaisuuksien räätälöinnin entistä monipuolisemmin ja laajemmin asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti.

Hotelli suljetaan yli vuodeksi

Uudistukset tehdään hotellin edustalle nousevan terveys- ja hyvinvointikeskuksen rakennustöiden aikana. Hotelli sulkeutuu 1.5.2024, ja suunniteltu avaus on syksyllä 2025.

”Kamppi kehittyy oikeaan suuntaan ja uuden terveys- ja hyvinvointikeskuksen ympäristö tulee olemaan nykyistä houkuttelevampi. Asiakkaille korkeatasoinen ja kansainvälinen hotelli Kampin ytimessä moderneilla tapahtumatiloilla ja omalla pysäköintihallilla on lyömätön yhdistelmä”, kertoo Jari Annala.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Radisson Blu Royal Hotel on tullut tunnetuksi kansainvälisten arvovieraiden valintana, jossa on yöpynyt esimerkiksi viihdemaailman VIP-tähtiä ja valtionjohtajia. Se palkittiin vuonna 2020 Suomen parhaana bisneshotellina World Travel Awards -äänestyksessä.

Lähde ja kuva: Sokotel

Ikkunapaikka
Ikkunapaikka

Uutisvinkit ja palaute Ikkunapaikan toimitukselle: mail@ikkunapaikka.fi.