Hyppää sisältöön
Rantapallon Jani Uljas ja Napsun Sami Leinonen
· Riikka Krenn

Rantapallo.fi ja Napsu.fi yhdistävät voimansa

Rantapallo.fi ja Napsu.fi yhdistävät voimansa. Yhdistymisen myötä molempia sivustoja pyörittää jatkossa Rantapallo Oy, ja Napsun perustaja Sami Leinonen liittyy Rantapallo Oy:n osakkaaksi.

Suomen johtavat matkailusivustot Rantapallo.fi ja Napsu.fi tavoittavat yhteensä noin 200 000 eri suomalaista viikoittain, tarjoten laajasti matkailusisältöä ja erinomaisia mahdollisuuksia esimerkiksi valmismatkojen ja äkkilähtöjen vertailuun.

“Olen innoissani tästä mahdollisuudesta yhdistää Napsun vahvuudet Rantapallon kanssa. Tämä yhteistyö tuo meille molemmille uusia mahdollisuuksia ja vahvistaa asemaamme Suomen matkailumarkkinoilla”, sanoo Sami Leinonen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Rantapallon perustaja Jani Uljas on yhtä lailla innoissaan yhteistyöstä.

“Yhdistämällä voimamme voimme tarjota entistä parempia palveluja matkailijoille ja luoda uusia innovatiivisia ratkaisuja matkailun saralla. Tavoitteemme on auttaa suomalaisia matkailijoita säästämään sekä aikaa että rahaa, ja tähän liittyen meillä on jo suunnitteilla uusia mielenkiintoisia palveluita”, sanoo Uljas.

Molempien sivustojen toiminta jatkuu normaalisti, eikä niiden sisältöön tai käyttöliittymään ole tulossa yhdistymisen johdosta heti muutoksia. Taustatoiminnot kuitenkin yhdistetään, mikä tehostaa toimintaa ja parantaa käyttäjäkokemusta.

Rantapallo.fi ja Napsu.fi tarjoavat kattavan valikoiman matkailusisältöä ja vertailupalveluja, ja yhdistyminen mahdollistaa entistä paremman palvelutason matkailijoille sekä uusia yhteistyömahdollisuuksia kumppaneille.

Ikkunapaikan päätoimittaja Riikka Krenn
Riikka Krenn

Riikka Krenn on Ikkunapaikan päätoimittaja, joka seuraa matkailualan tapahtumia tarkalla silmällä ja uteliaalla mielellä.