Related ja United Spirit Nordic aloittavat yhteistyön

Matkailualan PR-, markkinointi- ja myyntitoimintaan erikoistuneet toimistot Related ja United Spirit Nordic aloittavat strategisen yhteistyön, joka mahdollistaa kummankin osapuolen kokemusten hyödyntämisen.

Related ja United Spirit Nordic ovat kumpikin toimineet alalla jo vuosia, ja meillä on yrityksinä samanlaiset arvot suhteessa henkilöstöön ja asiakkaisiin. Yhteistyöllä voimme sparrata toisiamme entistä parempiin tuloksiin. Yhteistyö tuo myös joustoa, koska se tarjoaa lisäkapasiteettia ruuhkahuippujen aikana. Asiakkaamme taas pääsevät hyötymään vahvasta lisäosaamisesta”, kertoo mm. Malediiveja, Japania, Dubaita, Maltaa ja Flanderia edustavan Relatedin johtaja ja omistaja Henrik Koch.

Kokemuksemme ja osaamisemme täydentävät toisiaan ja tuovat uuden ulottuvuuden molempiin organisaatioihin. Olemme kumpikin rakentaneet vahvat brändit Pohjoismaiden markkinoilla, ja strateginen kumppanuus vahvistaa asemiamme entisestään. On hienoa päästä tekemään yhteistyötä Henrikin ja hänen tiiminsä kanssa ja luoda siten enemmän arvoa asiakkaillemme”, sanoo esimerkiksi Jamaica Tourist Officea edustavan United Spirit Nordicin omistaja Christine Engen.

Yhteistyön myötä United Spirit Nordic liittyy kehitteillä olevaan Related Minds -verkostoon, joka on kokonaan toiminnassa puolen vuoden sisällä.

Related Mindsista tulee Relatedin ja tytäryhtiöidemme eräänlainen katto-organisaatio, joka linjaa yritystemme olemusta sekä työskentely- ja toimintatapoja. Related Minds kiteyttää yritysten yhteiset arvot, visiot ja prosessit sekä sen, millaisia olemme työpaikkoina ja yhteistyökumppaneina, Henrik Koch kertoo.

Related ja United Spirits Nordic aikovat seuraavaksi yhtenäistää ja virtaviivaistaa prosessejaan ja menettelytapojaan samalla, kun ne aloittelevat osaamisen vastavuoroista hyödyntämistä.

Related
Related on vuonna 2003 perustettu täyden palvelun pohjoismainen edustustoimisto, joka on erikoistunut markkinoimaan ulkomaisia kohteita Pohjoismaiden markkinoilla. Toimisto vastaa kansainvälisten matkakohteiden PR-, viestintä- ja edustustehtävistä Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Asiakaskunnassa ovat muun muassa Malta, Malediivit, Japani, Mallorca, Dubai, Portugali, Irlanti, Geneve, Grindelwald ja The Great American West. Relatedilla on toimistot Tukholmassa ja Tanskan Aarhusissa.

United Spirit Nordic
United Spirit Nordic on matkailualaan erikoistunut kööpenhaminalainen PR- ja markkinointitoimisto. Toimiston perusti norjalainen Christine Engen vuonna 2003. United Spirit Nordic hoitaa PR-, viestintä-, markkinointi- ja myyntitehtäviä Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Asiakkuuksista voidaan mainita Jamaika, Viva Cruises, Destination Asia, Abama Luxury Residences, Arabian Adventures ja Access Holidays. United Spirit Nordicin toimisto on Kööpenhaminassa.

Jaa artikkeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Tilaa uutiskirjeemme

Liittymällä Ikkunapaikan postituslistalle, saat uutiskirjeen lehtien ilmestymisen välillä, noin 8 kertaa vuodessa.

Haluatko kirjautua ulos?
X