Revontulet leiskuivat Tel Avivissa

Viime kuun lopulla juhlistettiin Suomen ja Israelin 70-vuotisia diplomaattisuhteita.

Rovaniemelle tulee normaalisti vuosittain useita charter-koneita israelilaisia katsomaan talvista pohjolaa. Yhteistyö Visit Rovaniemen kanssa on kestänyt vuosikausia.

Diplomaattisuhteiden vuosipäivänä marraskuun lopulla Visit Rovaniemi vei Tel Aviviin visuaalisen tervehdyksen; revontulet.  Ne lähetettiin israelilaisille matkailijoille videoinstallaation välityksellä.

Alueen matkailuyrittäjät ovat luoneet vuosien aikana tiiviit ja laajat verkostot kansainvälisellä matkailukentällä, ja pitävät huolen suhteistaan myös poikkeusoloissa. Visit Rovaniemen toimitusjohtaja Sanna Kärkkäinen kertoo Tel Avivin revontulinäytöksen olleen upea, ja että projisointi oli niin näkyvällä paikalla, että revontulet näkyivät kauas. Kärkkäinen paljastaa, että Tel Avivin yllä loimunneet revontulet olivat ihan aidot Rovaniemen revontulet.

”On upeaa, että poikkeusoloista huolimatta voimme olla virtuaalisesti läsnä tässä diplomaattisesti tärkeässä tilaisuudessa, edustamassa Rovaniemeä matkakohteena”, Kärkkäinen toteaa ja painottaa kuinka tärkeää brändityö on juuri nyt. ”Haluamme kunnioittaa luotuja suhteita ja olla läsnä niille lukuisille matkailijoille, jotka vuosi toisensa jälkeen ovat matkustaneet Rovaniemelle talvea ihastelemaan.”

Deiv Salutskij kehuu myös juhlallisuuksien onnistumista; ”70-vuotisjuhlallisuudet ovat upea juttu – tilaisuuteen haluttiin revontulet symboloimaan Rovaniemen matkailua, koska niin moni Israelilainen on tämän unelman päässyt Rovaniemellä toteuttamaan”. Deiv Salutskij on hallituksen puheenjohtaja Suomi-Israel kauppayhdistyksessä, jonka tavoitteena on edistää kaikin tavoin maiden välisiä kauppasuhteita. Salutskij on toiminut Israelin ja Rovaniemen matkailun menestystarinassa alusta lähtien avaten charter-tuotantoa Tel Aviv-Rovaniemi välille, yhdessä Shimon Bitonin kanssa.
Sekä Kärkkäinen että Salutskij tahtovat kiittää Ruut-Lea Zabania koordinoinnista, ja lisäksi kiitokset kuuluvat merkittävänä yhteistyökumppanina tapahtuman toteutuksessa toimineelle Jetflitelle sekä sen myyntijohtajalle Jan Lindholmille.

Visit Rovaniemen revontulet ja logo projisoitiin Tel Avivin Habima Teatterin korkeaan seinään ilta seitsemästä ilta yhteentoista. Juhlallisuuksien revontulinäytös huomioitiin paikallisradiota myöten ja Rovaniemen revontulet pääsivät jopa TV:n suoraan uutislähetykseen loimuamaan. ”Tällaista näkyvyyttä ei kenelläkään olisi varaa rahalla hankkia, tämän tason näkyvyys ansaitaan vuosien verkostoitumisella ja läsnä olemisella”, Kärkkäinen painottaa.

Lähde: Visit Rovaniemi
Kuvat: Yulia PhotoArt

Jaa artikkeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Haluatko kirjautua ulos?
X