Rovaniemeläinen Ollero Eco Lodge Netflix-sarjassa

Ekologinen majoitusyritys Ollero Eco Lodge on tänään näyttävästi esillä Netflixin matkailusarjassa, kun The World’s Most Amazing Vacation Rentals”-sarjan Suomen jakso tulee nähtäväksi.

Matkailusarjassa seurataan Megan BatooninJo Francon sekä Luis D. Ortizin seikkailuja, kun he tutustuvat erilaisiin loma-asuntoihin  ympäri maailmaa. Kolmikko jakaa ohjelmassa parhaat ja unohtumattomimmat majoitusvinkit eri budjeteille.

Aikaisemmin kesällä julkaistulla sarjan ensimmäisellä kaudella esiteltiin Pyhällä sijaitseva The Lucky Ranch Igloon lumesta rakennettu majoitus.

Olleron sisarukset.

 

Neljän sisaruksen pyörittämä Ollero Eco Lodge tarjoaa ympäristöystävällisiä majoitus- ja elämysmatkailupalveluita pienille ryhmille. Ollero Eco Lodge koostuu useammasta rakennuksesta, joista jokaisella on oma tarinansa. Paikan päärakennuksena toimii yli 100-vuotias modernisoitu hirsirakennus, joka toimi aikoinaan tukkimiesten kämppänä Savukoskella. Majoitustiloina toimivat punainen aittarakennus sekä joen rannalla sijaitseva lasikattoinen maja, jossa sarjan tähdet Megan sekä Jo yöpyivät.

”Kun saimme ensimmäisen yhteydenoton, olimme todella hämmästyneitä, emmekä oikean uskoneet koko asiaan. Olimme todella innoissamme ja ylpeinä siitä, että Ollero Eco Lodge oli valittu jaksoon, jonka teemana oli ekologisuus. Oli myös hienoa päästä katsomaan, miten tuon mittaluokan kansainvälistä ohjelmaa tuotetaan”, Amalia Pöyry, Ollero Eco Lodgen yksi omistajista kertoo.

Ollerolle on myönnetty Visit Finlandin vastuullisuudesta kertova Sustainable Travel Finland -merkki, ja ekologisuus on otettu huomioon kaikessa yrityksen toiminnassa rakennusmateriaaleista energiankäyttöön. Asiakkaita opastetaan kierrättämään ja heidän käyttöönsä tarjotaan ympäristöystävällisiä tuotteita ja kaikki aktiviteetit on suunniteltu siten, että jälkiä ympäristöön ei synny. Ollerossa myös istutetaan puu jokaista vierasta kohden.

”Pyöritämme Ollero Eco Lodgea neljän sisaruksen voimin ja kukaan meistä ei ole matkailun ammattilainen eikä tee tätä vielä päätoimena. Olimme ymmärrettävästi siis huolissamme, antaako Ollero heille sitä ainutlaatuisuutta ja ekologisuutta mitä he tulevat hakemaan”, Pöyry kertoo.

Tuotantoryhmä oli vaikuttunut Olleron perhekeskeisyydestä, ekologisista arvoista sekä paikan aidosta tunnelmasta. Maailman upeimmat loma-asunnot -sarjan toinen tuotantokausi julkaistaan Netflixissä 14.9.

Tuotantoryhmän päätyminen Suomeen on Visit Finlandin pitkäjänteisen PR-työn tulosta. Sarjan kuvausjärjestelyissä oli tiiviisti mukana myös Visit Rovaniemi.
The World’s Most Amazing Vacation Rentals -sarjan toisen kauden traileri.

Ollero Eco Lodgen kotisivut.

 

Lähde: Visit Finland, Ollero Eco Lodge

Jaa artikkeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Tilaa uutiskirjeemme

Liittymällä Ikkunapaikan postituslistalle, saat uutiskirjeen lehtien ilmestymisen välillä, noin 8 kertaa vuodessa.

Haluatko kirjautua ulos?
X