Hyppää sisältöön
· Leena Aalto

Rovaniemelle uusi talviaktiviteettipuisto

Rovaniemen Taka-Lapinvaaraan avataan 10. joulukuuta uusi maksullinen talviaktiviteettipuisto. Kotatieva Winter Leisure Park tarjoaa koko perheelle monenlaisia talvisia ulkoilma-aktiviteetteja. Puistossa voi luistella, laskea pulkkamäkeä, pelata lumikenkä-frisbeegolfia tai vaikka jääkeilata.

Puiston vetonaulaksi tulee 500 metriä pitkä metsässä kiemurteleva luistelurata, jonka varrella voi ihastella Lapin kaunista luontoa.

Kotatieva Winter Leisure Park tuo Rovaniemelle tuttujen husky- ja kelkkasafareiden rinnalle uusia, mutta perinteisiä tapoja nauttia Lapin luonnosta yhdessä perheen ja ystävien kanssa. 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tänne voi tulla koko päiväksi ulkoilemaan ja samalla viettää perheen kesken yhteistä aikaa. Meiltä löytyy myös kota, jossa kävijät voivat paistaa makkaraa ja juoda lämpimiä juomia. Nämä sisältyvätkin pääsylipun hintaan”, Inga-Maria Kylmäluoma kertoo. 

Erillisenä aktiviteettina kävijöiden on mahdollista varata Revontuliluistelu, joka järjestetään iltaisin pimeyden laskettua. Revontuliluistelussa asiakkaat pääsevät opastetusti kiertämään luistelurataa metsässä samalla ihastellen revontulia ja kaunista talvimaisemaa. 

Ulkoilu, raitis ilma ja yhdessäolo kuuluvat jokaiseen Lapin matkaan. Me Kotatievassa uskomme löytävämme pian oman paikkamme ja asiakaskuntamme alati laajenevassa Rovaniemen matkailutarjonnassa”, yrittäjät uskovat.  

Pävälippujen hinnat Kotatievaan maksavat aikuisilta 49 euroa ja lapsilta 39 euroa. 18.12.-9.1. kymmenen euroa enemmän.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

 

Lähde: Kotatieva

 

Leena Aalto

Ikkunapaikan konkari jo vuodesta 1998. Lehden pitkäaikainen päätoimittaja ja nykyinen advisor, joka seuraa edelleen tiiviisti matkailualan tapahtumia ja trendejä.