Royal Caribbean on nimittänyt uuden Pohjoismaiden myyntijohtajan

Royal Caribbean International on nimittänyt Karen Tuckerin Norjan, Ruotsin, Tanskan ja Suomen myyntijohtajaksi.

Magnus Wrahme, joka on johtanut Pohjoismaiden tiimiä vuodesta 2019, ja ollut yhtiössä yhteensä 15 vuotta, luovuttaa myyntijohtajan tehtävät Karenille ennen kuin hän jättää yhtiön joulukuussa 2022. Magnus on ottanut vastaan uuden tehtävän World of Volvon toimitusjohtajana Göteborgissa.

Karen Tucker on työskennellyt Royal Caribbean Groupissa vuodesta 2003 ja on viimeksi toiminut Royal Caribbean Internationalin Iso Britannian myynnin johtajana.
Karen on työskennellyt monissa eri tehtävissä konsernin lento-, tuote- ja myyntiosastoilla, ja tuntee yhtiön toimintatavat ja arvot perusteellisesti. Viime aikoina Karen on ollut keskeisessä asemassa Royal Caribbean Internationalin paluussa Euroopan ja Singaporen markkinoille. Projektin johtajana Karen on tehnyt tiivistä yhteistyötä laivojen toimintojen, Miamin pääkonttorin ja kansainvälisten markkinoiden kanssa neljän laivan risteilytoiminnan käynnistämiseksi uudelleen.

Karen aloittaa uudessa tehtävässään joulukuussa, ja hän muuttaa uuteen asemapaikkaansa Osloon.

Karen johtaa Royal Caribbean Internationalin Pohjoismaiden liiketoimintaa ja raportoi Royal Caribbean Internationalin EMEA-alueen varatoimitusjohtaja Ben Bouldinille.

Karen Tucker kommentoi: “Olen uskomattoman innoissani tästä uudesta mahdollisuudesta ja Royal Caribbean Internationalin Oslon toimiston johtamisesta. Meillä on paljon potentiaalia pohjoismaisilla markkinoilla, ja minulla oli ilo tavata joitakin pohjoismaisia kauppakumppaneitamme hiljattain Harmony of the Seas -laivalla. Meillä Royal Caribbeanilla on edessämme merkittävä vuosi, ja odotan innolla tiivistä yhteistyötä matkakaupan ja upean Royal-tiimimme kanssa Pohjoismaissa näiden markkinoiden kasvun tukemiseksi.”


Varustamolta kerrotaan myös, että Richard Fain, joka on yli 33 vuoden ajan Royal Caribbean Groupin toimitusjohtajana kehittänyt nykyaikaista risteilybisnestä, on päättänyt luopua toimitusjohtajan tehtävästä 3. tammikuuta 2022. Talousjohtaja Jason Liberty seuraa häntä toimitusjohtajana ja liittyy yhtiön hallitukseen. Fain jatkaa hallituksen puheenjohtajana.

 

Lähde: Royal Caribbean International

Jaa artikkeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Haluatko kirjautua ulos?
X