Hyppää sisältöön
· Leena Aalto

Royal Caribbeanin Suomen toimisto suljetaan vuoden lopulla

”Suuren organisaatiomuutoksen myötä Royal Caribbeanin Suomen toimisto suljetaan vuoden lopulla. Toiminnot siirretään muualle, mutta toistaiseksi on epävarmaa kuka ottaa Suomen ja Baltian hoitaakseen”, kertoo RCL:llä 9 vuotta työskennellyt Mari Suihko.

Maaliskuuhun asti Suomea hoidetaan Norjasta käsin ja sen jälkeisten suunnitelmien pitäisi selkeytyä alkuvuodesta, jolloin myös jälleenmyyjillemme informoidaan uusi yhteyshenkilö ”, kertoo Mari, joka lopettaa yhtiössä vuoden lopussa.

Hänen mukaansa organisaatiomuutos koskee koko kansainvälistä markkinaa, ja muun muassa myös Tanskan toimisto suljetaan. Tässä vaiheessa ei ole vielä varmaa tietoa siitä, miten organisaatiomuutokset tulevat vaikuttamaan esimerkiksi Ruotsissa ja Norjassa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Mari ja Misba haluavat kiittää kaikkia jälleenmyyjiämme ja yhteistyökumppaneita kuluneista vuosista ja toivottavat tsemppiä tulevaan.

Leena Aalto

Ikkunapaikan konkari jo vuodesta 1998. Lehden pitkäaikainen päätoimittaja ja nykyinen advisor, joka seuraa edelleen tiiviisti matkailualan tapahtumia ja trendejä.