Hyppää sisältöön
· Leena Aalto

Ruoholahteen on avattu Meeting Park Oasis

Ruoholahteen on avattu uusi yli 6 000 m² kokous-, koulutus- ja tapahtumakeskus Meeting Park OASIS. Tilat sijaitsevat Ruoholahden metroaseman kiinteistössä, joten kulkuyhteydet julkisilla ovat erinomaiset. Suoraan kulman takaa löytyy myös Ruoholahden suuri parkkihalli, joten kulku onnistuu myös omalla autolla.

Business Meeting Park Oy on tarjonnut vuodesta 2011 yrityksille kokous-, koulutus- ja työtiloja, sekä näihin liittyviä palveluita. Sillä on toimipisteet Helsingin Kluuvissa, Kampissa ja Ruoholahdessa. ”Ruoholahden metroaseman kiinteistö tarjoaa todella helpot kulkuyhteydet ja monipuoliset avarat tilaratkaisut, joista asiakkaamme ovat erittäin innoissaan,” toteaa Meeting Parkin perustaja ja toimitusjohtaja Kare Casals.
OASIKsen myötä Meeting Parkin kokonaispinta-ala kasvaa Helsingissä lähes 10 000 neliöön. ”Arvioimme, että liikevaihto nousee tänä vuonna 7–8 miljoonaan euroon,” ennustaa Casals.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

 

Keskellä Ruoholahden Oasiksen tiloja on yrityksen ylpeyden aihe, valoa tulviva Atrium. Komeassa monitoimitilassa on lasikatto, joka tekee siitä poikkeuksellisen valoisan. Atrium tarjoaa vakuuttavat puitteet jopa 600 henkilön tilaisuuksille.

”Mikäli asiakas haluaa koko kerroksen käyttöönsä, onnistuu jopa 1000 henkilön tapahtuma. Täällä voi järjestää gaalaillallisen, kongressin, erilaisia asiakastilaisuuksia, messuja, tapahtumia tai vaikka TV-lähetyksen. Tiloista löytyy myös iso saunaosasto kattoterassilla”, kertoo Commercial Director Katriina Tammi.

Meeting Parkin markkinoinnista ja myynnistä sekä juuri avautuneen Meeting Park OASIS kokous-, koulutus- ja tapahtumakeskuksen operatiivisesta toiminnasta vastaa eMBA Katriina Tammi. Tammi siirtyi Meeting Parkiin CWT:n palveluksesta, jossa hän on vastasi Suomen ja Itä-Euroopan kokoukset ja tapahtumat -yksikön operatiivisen päällikön tehtävistä. Tätä ennen, hän teki 15 vuoden uran matkatoimisto KILROY:ssa, vastaten mm. myynnistä, markkinoinnista ja operatiivisesta toiminnasta Suomessa, viimeksi kaupallisena johtajana.
”Olen todella motivoituneena liittynyt Meeting Parkin tiimiin, joka on tehnyt minuun vaikutuksen lämminhenkisyydellään ja osaamisellaan,” sanoo Tammi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


Erilaisia tiloja erilaisille tarpeille

Meeting Park OASIKsen tilat taipuvat monenlaisiin tarpeisiin. Kokouksia, kongressit ja messut voi järjestää 45 erilaisessa täysin varustellussa tilassa. Koulutukset ja workshopit onnistuvat eri kokoisissa koulutustiloissa, joissa kaikissa on valmiudet mm. videoneuvotteluihin, webinaareihin ja TV-lähetyksiin. Juhlat, cocktail ym. edustustilaisuudet voidaan järjestää jopa 1000 henkilölle.

OASIS tarjoaa myös rauhalliset työtilat väliaikaiseen tarpeeseen. Business lounge, pöytä tai työhuone valinnan mukaan, ja pysyvämpään tarpeeseen löytyy erikokoisia huoneita kiinteällä “all inclusive” hinnoittelulla.

 

 Teppo Viiperi
Leena Aalto

Ikkunapaikan konkari jo vuodesta 1998. Lehden pitkäaikainen päätoimittaja ja nykyinen advisor, joka seuraa edelleen tiiviisti matkailualan tapahtumia ja trendejä.