Sandbox-projektin minimi kahdesta viikosta viikkoon

Thaimaan matkailuviranomaiset haluavat Phuketin hiekkalaatikkoon matkustavien yöpymisvaatimuksen lyhentämistä 14 yöstä seitsemään yöhön. Näin he haluavat nostaa varausten määrää vuoden viimeisellä neljänneksellä.

Phuketin sandbox, eli hiekkalaatikko-projektin avulla ulkomaalaiset rokotetut matkustajat voivat jäädä saarelle ilman karanteenia 14 yöksi. Heidän on kuitenkin otettava kolme PCR – testiä oleskelun aikana, ja 15. päivänä he voivat matkustaa muihin kohteisiin Thaimaassa.

Viimeisimpien tietojen mukaan tavoitteena on, että Phuketiin matkustavat ulkomaiset turistit voivat jatkaa viikon karanteenin jälkeen matkaansa Surat Thanin maakuntaan (Samuin, Koh Phanganin ja Taon saaret), Krabiin (Phi Phi, Ngai, Railayn saaret) ja Phang Ngaan (Khao Lakin ja Yao Noin ja Yao Yain saaret).

Tällä hetkellä useimmat Phuketissa karanteenissa olevat suuntaavat 2 viikon kuluttua Bangkokiin, Samuin saarelle, Hua Hiniin, Pattayalle ja Chiang Maihin.
Liikkuminen Thaimaan sisällä on kuitenkin haasteellista, sillä lentoliikennettä on hyvin vähän ja linja-autoja ja junia kulkee maakuntien välillä rajoitetusti.

 

Lähde: TTRWeekly

Jaa artikkeli:

Tilaa uutiskirjeemme

Liittymällä Ikkunapaikan postituslistalle, saat uutiskirjeen lehtien ilmestymisen välillä, noin 8 kertaa vuodessa.

Haluatko kirjautua ulos?
X