Hyppää sisältöön
· Leena

Scandic Airportin vauhdikas alku

Maaliskuussa avattu uusi Scandic Airport on ottanut paikkansa lentokentän hotellitarjonnassa. ”Sekä hotellissa että ravintolassa on mennyt yli odotusten”, kertoo hotellinjohtaja Meri Palletvuori.

Scandic Airport sijaitsee aivan terminaali 2:n vieressä ”Tokessa” ja matka lentokentältä hotellille taittuu kuivin jaloin katettua jalkakäytävää pitkin.

Hotellin vastaanotto, ravintola ja osa huoneista sijaitsevat rakennuksen kolmannessa kerroksessa. Huoneita on myös ylemmissä kerroksissa, yhteensä 150 kahden hengen huonetta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Valoisassa atrium-aulassa sijaitsevat ravintola ja baari. Sieltä saa purtavaa kellon ympäri ja runsas buffet-aamiainen on tarjolla jo kukonlaulun aikaan.
”Ravintolamme on ollut erittäin suosittu lounaspaikka lentokentän alueen työntekijöidenkin kesken. Meillä on käynyt myös mukavasti afterwork –porukoita ja illallistajia”, Palletvuori kertoo.

”Perinteisten kokoustilojen sijaan hotellissa on 9 inspiroivaa tilaa luoville kokouksille ja tapaamisille sekä avara atrium-aula yhteisiin hetkiin. Tilat sopivat täydellisesti liiketapaamisiin, haastatteluihin tai inspiroivien kokousten näyttämöksi”, Palletvuori vinkkaa.

Standard King

Hotellin vastaanotosta voi varata, varaustilanteen niin salliessa, agenttihintaisen huoneen ID –korttia vastaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lisätietoa hotellista.
Puh. 09 7745 5100.

 

Leena