Scandic edistää kestävää kehitystyötä

Hotelliketju Scandic liittyy kansainväliseen matkailualan International Tourism Partnership (ITP) -yhteisöön ja aloittaa yhteistyön kolmentoista johtavan hotelliryhmän kanssa. Hotelliketjut jakavat parhaita kestävän kehityksen käytäntöjään ja edistävät näin kestävämmän matkailun periaatteita. Tänä vuonna Scandic-ketju luopuu muun muassa muovipillien käytöstä.

Ketjun kiinteistöt on sertifioitu pohjoismaisen ympäristömerkin eli Joutsenmerkin vaatimusten mukaisesti, minkä lisäksi Scandic edistää monia kestävän kehityksen aloitteita. Viimeaikaisia aloitteita ovat olleet kertakäyttömuovien, ruokahävikin ja vedenkulutuksen vähentäminen sekä monimuotoisuuden ja osallistamisen edistäminen.

Hotelliketju kehittää jatkuvasti alan johtavia kestäviä konsepteja, kuten “hang up your towel” -pyyhestandardi ja luomuaamiainen. Scandic on vähentänyt hotelliensa hiilijalanjälkeä lähes 40 prosenttia ja käyttää uusiutuvaa energiaa hotelleissaan. Yritys on allekirjoittanut Agenda 2030:n ja YK:n 17 kestävän kehityksen tavoitteen ohjelman.

“Yritysvastuu on tärkeä osa Scandicin identiteettiä, ja meillä on pitkä historia kestävän kehityksen ratkaisuissa. Yhdessä muiden alan toimijoiden kanssa pystymme saavuttamaan ITP:n kestävän kehityksen tavoitteiden toteutumisen hotellisektorilla paremmin”, sanoo Scandic Hotelsin toimitusjohtaja Even Frydenberg.

ITP on matkailualan yhteisö, joka tuo johtavat hotellibrändit yhteen työskentelemään kestävän kehityksen tavoitteiden saavuttamiseksi.

Jaa artikkeli:

Tilaa uutiskirjeemme

Liittymällä Ikkunapaikan postituslistalle, saat uutiskirjeen lehtien ilmestymisen välillä, noin 8 kertaa vuodessa.

Haluatko kirjautua ulos?
X