Hyppää sisältöön
· Leena Aalto

Scandic Go -hotelli avaa tänään ovensa Tukholmassa

Scandic Go on Scandicin uusin tuotemerkki nopeasti kasvavassa economy-segmentissä. Se tarjoaa majoitusratkaisuja houkuttelevilla kaupunkisijainneilla ja hyvään hintaan.

”Kiinnostus hotellia kohtaan on ollut suurta. Olemme erittäin innoissamme, kun pääsemme avaamaan ensimmäisen Scandic Go -hotellin. Uuden tuotemerkin lanseeraaminen oli nyt ajankohtaista, sillä Scandic Go houkuttelee uuden sukupolven hotellivieraita ympäri maailmaa. Otamme sen avulla isoja askeleita kehittäessämme economy-hotellitarjontaamme Pohjoismaissa. Näemme myös merkittäviä laajentumismahdollisuuksia pohjoismaisten markkinoiden ulkopuolelle”, Scandic Hotelsin President & CEO Jens Mathiesen kertoo.

Hotellialan economy-segmentti on kasvanut voimakkaasti viime vuosina, ja sen odotetaan laajenevan entisestään. Kasvua tuovat muuttuneet matkailutottumukset sekä taloudellinen tilanne.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Scandic Go:ssa matkailijoita houkuttelevat hyvä hinta, viihtyisä design, vaivattomat palveluratkaisut sekä kellon ympäri saatavilla oleva aamiainen ja lämpimät ateriat. Hotellihuoneet ovat raikkaan nuorekkaat, ja niissä on toimivat säilytysratkaisut. Tukholman Upplandsgatanin uudessa hotellissa on enimmäkseen kahden hengen huoneita.

 

Tulevissa Scandic Go -hotelleissa on myös kerrossängyllisiä huoneita yhdessä viihtyville, edullisempaa majoitusta etsiville isommille porukoille. Vieraat voivat halutessaan tehdä olonsa kotoisaksi huoneissaan striimaamalla suosikkiohjelmiaan television kautta. Kevyen matkustamisen helpottamiseksi hotellissa on muun muassa pyykkitupa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Hotellivierasta tervehtii sisään tultaessa rento kahvilamainen lounge. Perinteisen aamiaisen sijaan saatavilla on kuumaa kahvia tai teetä, croissant- ja voileipävalikoima sekä tuoreita mehuja hyvään hintaan. Lämpiminä aterioina on tarjolla huolella valittuja streetfood-tyylisiä herkkuja ja runsaita grillattuja voileipiä. Tilauksen voi tehdä helposti omalla puhelimella.

Uusi hotelli on Joutsenmerkitty, ja se pyrkii mahdollisimman mataliin hiilidioksidipäästöihin. Hotelli investoi vastuullisiin sisustusratkaisuihin ja testaa uusia materiaaleja. Kiertotalous on kantavana teemana hotellin sisustuksessa. Tilojen tuoleissa on käytetty materiaalina kahvinpuruja ja pöytien tasoissa kierrätettyä tekstiiliä. Huonekalujen valmistuksessa on kiinnitetty huomiota niiden kierrätettävyyteen niin, että elinkaarensa päähän tullut kaluste saadaan lajiteltua osina.

Seuraava Scandic Go -hotelli avautuu jo kesällä 2024 keskeiselle sijainnille Fridhemsplanin alueelle, Tukholman Kungsholmenin saarelle. Scandic Go pyrkii economy-hotellisegmentin markkinajohtajuuteen Pohjoismaissa. Tavoitteena on laajentaa hotellikonseptia myös Pohjoismaiden ulkopuolelle

 

Lähde: Scandic 

Leena Aalto

Ikkunapaikan konkari jo vuodesta 1998. Lehden pitkäaikainen päätoimittaja ja nykyinen advisor, joka seuraa edelleen tiiviisti matkailualan tapahtumia ja trendejä.