Scandic Pasila avautuu 31.8.

Scandic Pasila avautuu 31.8.2020 loistavien liikenneyhteyksien äärelle, tarjoten rauhallisen majoituksen ja erinomaiset ulkoilumahdollisuudet Keskuspuiston laidalla.

Uusimmassa Scandic-hotellissa on 178 viihtyisää huonetta sekä tunnelmallinen Kortteliravintola Bellmanni hotellin katutasossa.

”Olemme iloisia, että pääsemme avaamaan uuden hotellin Suomessa, vaikka tämänhetkinen haastava pandemiatilanne vaikuttaa liiketoimintamme”, kertoo Scandic Hotels Oy:n toimitusjohtaja Aki Käyhkö.

Hotellin lämmin tunnelma näkyy katutason ravintolan ja baarin perinteisemmässä sisustuksessa. Huoneet edustavat modernimpaa henkeä. Mukavuutta hotelliyöpymiseen tuovat muhkeat kotimaiset Familonin sängyt ja peitot, huoneiden viilentävä ilmastointi sekä hyvin ääntä eristävät uudet ikkunat.

 

Katutasoon avautuu vaiheittain viihtyisä Kortteliravintola Bellmanni ja sen yhteydessä olohuonemainen baari. Ensimmäisessä vaiheessa ravintolassa nautitaan aamiaisesta sekä maanantaista perjantaihin tarjottavasta lounaasta. Myös tunnelmallinen baari pehmeine nahkatuoleineen toivottaa tervetulleeksi viihtymään sekä hotellin vieraat että lähialueiden asukkaat ja tapahtumakävijät.

Myöhemmin syksyllä ravintolassa pääsee nauttimaan rennon, rehellisen ja kaupungin legendaaristen kortteliravintoloiden innoittamasta ruoasta.

 


Toimivat ja modernit tilat kokouksille ja tapahtumille

Valoisat ja muunneltavat kokous- ja juhlatilat soveltuvat kokousten ja juhlatilaisuuksien lisäksi myös näyttelyiden järjestämiseen. Tilat sijaitsevat samassa kerroksessa, jossa hoituvat kätevästi myös herkulliset ja inspiroivat kokoustarjoilut. Scandic Pasilan kaikissa kokoustiloissa on ikkunat ja moderni kokoustekniikka.

Kaiken äärellä, silti omassa rauhassa

Pasilan alueella lukuisat tapahtuma-alueet kuten Messukeskus, Hartwall Areena ja Helsingin jäähalli ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä, ja uudistunut Pasilan rautatieasema sekä kauppakeskus Tripla aivan hotellin vieressä.

Hotelliin on loistavat liikenneyhteydet junalla, raitiovaunulla, linja-autolla sekä omalla kulkuneuvolla, jolle on hotellissa myös erinomaiset halli- ja ulkopysäköintipaikat.

Hotellin rauhallinen sijainti Keskuspuiston laidalla takaa hyvät yöunet ja tarjoaa lisäksi hyvät ulkoilumahdollisuudet. Hotelliasukkaiden käytössä on veloituksetta Easyfitin monipuolinen kuntosali.

 

Lähde: Scandic Hotels

Jaa artikkeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Tilaa uutiskirjeemme

Liittymällä Ikkunapaikan postituslistalle, saat uutiskirjeen lehtien ilmestymisen välillä, noin 8 kertaa vuodessa.

Haluatko kirjautua ulos?
X