Hyppää sisältöön
Scandic Södra Kajen
· Riikka Krenn

Scandic Södra Kajen on avattu Tukholman Värtanin satamassa

Värtanin sataman maamerkki ja suomalaisillekin tuttu hotelli on uudistettu ja avautunut nyt Scandic Södra Kajen -nimisenä.

Uusia elämyksiä tarjoavassa hotellissa on 323 huonetta, koko perheen aktiviteettilounge sekä 17. kerroksen kattobaari ja wellness-osasto. Hotelliin odotetaan kansainvälisiä risteilymatkailijoita sekä paikallisia kokoontumaan ja majoittumaan.

40 uutta huonetta

Osana Tukholman suurinta kaupunkikehitysprojektia Scandic avaa laajan remontin jälkeen upean elämyksellisen hotellin, jossa on uusi kattobaari ja wellness-osasto. Lisäksi 550 neliömetrin aktiviteettiloungesta löytyy kiipeilyseinä, shuffleboard, pingispöytä ja jalkapallopelejä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Hotellin huonemäärä lisääntyi 40 uudella huoneella. Hotelli sopii etenkin perheille, jotka haluavat kokea kaupungin, sekä suuremmille ryhmille ja risteilymatkustajille Suomesta ja Baltiasta, sillä hotelli on lähellä keskustaa ja yhteydet keskustaan ovat erinomaiset metrolla, bussilla tai kävellen.

Merellinen inspiraatio

Scandic Södra Kajenin sisustusratkaisut ovat saaneet inspiraationsa satamasta ja merestä. Materiaalivalinnat ovat tehty vastuullisuus huomioiden.

Wellness-osastolla on allas, sauna, elämyssuihkuja ja jalkakylpyjä. Sisääntulokerroksessa on hotellin pääravintola, jonka menun klassikkoannokset valmistetaan modernilla otteella. Aamiaisella lapsille on tarjolla oma buffet hotellin tilavassa aamiaissalissa.

Hotellin Harbor Lounge on 16 metriä korkea aktiviteettitila, jonka rennossa ympäristössä on mukava viettää aikaa. Hotellin helmi on 17. kerroksen kattobaari, Skybar, josta on upeat näkymät sataman sisääntuloväylälle ja jossa voi nauttia hyvistä juomista sekä baarimenun herkuista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

“Olemme tehneet kollegoiden kanssa kovasti töitä, että voimme toivottaa tervetulleeksi vieraamme uuteen Scandic Södra Kajeniin. Olen työskennellyt hotellinjohtajana monia vuosia ja on aina todella erityistä toivottaa vieraat uuteen hotelliin”, sanoo Scandic Södra Kajenin hotellinjohtaja Maria Wennerström.

Toinen Scandic Go tulossa lokakuussa

Vuosittain Värtanin satamaan saapuu 4,5 miljoonaa matkustajaa ja hotelli on ensimmäinen askel kaupungin visiota luoda elävä kaupunginosa sekä matkailijoille että paikallisille.

“Olen iloinen Scandicin tärkeästä roolista Tukholman suurimmassa kaupunkikehitysprojektissa. Scandic Södra Kajen on merkittävä lisä Scandicin Tukholman hotellitarjontaan yhdessä lokakuussa Kungsholmenille avattavan toisen Scandic Go -hotellin kanssa”, kertoo Ruotsin maajohtaja Peter Jangbratt.

Lähde ja kuva: Scandic

Ikkunapaikan päätoimittaja Riikka Krenn
Riikka Krenn

Riikka Krenn on Ikkunapaikan päätoimittaja, joka seuraa matkailualan tapahtumia tarkalla silmällä ja uteliaalla mielellä.