Hyppää sisältöön
· Leena Aalto

Scandicille kaksi uutta hotellia Helsinkiin

Scandic on allekirjoittanut pitkäaikaisen vuokrasopimuksen Projekti GH Oy:n kanssa kahdesta yhteensä 459-huoneisesta hotellista monitoimiareenan yhteyteen Helsingissä. Sopimus sisältää 232-huoneisen Scandic Go -hotellin sekä 227-huoneisen Scandic-hotellin. Hotellien tavoitellaan avautuvan vuonna 2028.

Kahden hotellin avaamisella Scandicista tulee Suomen suurimman kaupunkikehityshankkeen Garden Helsingin hotellioperaattori yksinoikeudella, vain kahden kilometrin päähän Helsingin ydinkeskustasta Töölössä. Garden Helsinki tulee olemaan ainutlaatuinen monitoimitapahtuma-alue, jossa on viihde-, ravintola- ja toimistotiloja sekä asuntoja. Kaupunkikeskustan läheisyys ja ympäristön lukuisat vetovoimatekijät luovat kasvavaa kysyntää sekä yritys- että vapaa-ajan matkaajien hotelliyöpymisille vuoden ympäri.

“Meillä on Scandicissa kasvustrategia ja jatkamme asemamme vahvistamista tärkeillä avainalueilla, joilla näemme suurta potentiaalia. Helsingin matkailun ja tapahtumien toimintaohjelman mukaisesti Helsingin odotetaan ylittävän 5 miljoonaa hotelliyötä vuodesta 2026 alkaen. Näiden kahden hotellin tuominen on tärkeä merkkipaalu kasvustrategiassamme. On myös jännittävää esitellä Suomen markkinoille ensimmäinen Scandic Go -hotelli, Scandicin tuotemerkki nopeasti kasvavalla economy-segmentillä”, kertoo Jens Mathiesen, President & CEO, Scandic Hotels Group.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Garden Helsinki tulee olemaan monitoimiareena maailmanluokan kotimaisille ja kansainvälisille tapahtumille. Hotellit ovat osa Garden Helsinkiä ja sijaitsevat samassa rakennuksessa. Scandic Go tarjoaa tilallisesti tehokkaita, fiksuja majoitusratkaisuja hyvään hintaan. Scandic-hotelli puolestaan tarjoaa pääosin kahden hengen huoneita, perhehuoneita ja kokoustiloja jopa 250 hengen tilaisuuksiin sekä houkuttelevan ravintola- ja baarialueen.

“Odotan innolla Scandic- ja Scandic Go -hotellien avaamista Garden Helsinkiin yhdessä Projekti GH Oy:n ja Suomen Scandic-tiimin kanssa. Hotellit ovat tärkeä lisä Töölön alueelle sekä uudelle tapahtuma-areenalle. Garden Helsingin hotellioperaattorina Scandic tarjoaa kaksi hotellia ja yhteensä 459 huonetta yhden katon alla kaikille vieraille riippumatta siitä, etsivätkö vieraamme täyden palvelun hotellikokemusta vai haluavatko he keskittyä kaupunkiin tutustumiseen tai osallistua areenan tapahtumiin”, kertoo maajohtaja Laura Tarkka, Scandic Hotels Oy.

Uudet hotellit tulevat olemaan pohjoismaisella ympäristömerkillä, Joutsenmerkillä, sertifioituja. Kiinteistönomistaja tulee panostamaan rakentamisessa kestävään kehitykseen, ja kiinteistöt tullaan sertifioimaan kansainvälisesti tunnustetuilla sertifiointijärjestelmillä LEED tai BREEAM.

“Garden Helsingin visio on tarjota ylivertainen asiakaskokemus. Scandic tuo projektiin tapahtuma- ja matkailualan osaamista sekä nykypäivän asiakkaan ymmärrystä. Haluan kiittää Scandicin ja Finescon tiimejä heidän tuestaan ja yhteistyöstä prosessin aikana”, kertoo hallituksen puheenjohtaja Timo Everi, Projekti GH Oy.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

 

Lähde: Scandic

Leena Aalto

Ikkunapaikan konkari jo vuodesta 1998. Lehden pitkäaikainen päätoimittaja ja nykyinen advisor, joka seuraa edelleen tiiviisti matkailualan tapahtumia ja trendejä.