Hyppää sisältöön
· Leena Aalto

Scandicille uusia Signature Collection -hotelleja

Scandicin kaksi uutta Signature Collection -hotellia avataan vuonna 2025 Norjan Tromssaan (kuvassa) ja Tanskan Aarhusiin. Scandicin viisi Signature-hotellia Tukholmassa, Helsingissä (Marski), Bergenissä ja Oslossa tavoittelevat kansainvälisiä matkaajia, joille hotellivierailu on matkan keskeinen osa.

Scandicin Signature Collection on valikoima lifestyle-hotelleja. Ne on suunniteltu hotellin ainutlaatuisen luonteen esille tuomiseksi miellyttämään matkaajia, joille hotellivierailu ja elämykset ovat matkan keskeinen osa. Hotellit on luotu sosiaalisiin kohtaamisiin sekä paikallisille asukkaille että matkaajille.

”Kiinnostus elämyksiin, joissa itse hotelli on määränpää, on jatkanut nousuaan. Tästä syystä on upeaa saada Signature Collection -hotelleja myös Tromssaan ja Aarhusiin.  Samaan aikaan vahvistamme Scandicin hotellitarjontaa kotimaisille ja kansainvälisille vieraille sekä Norjassa että Tanskassa”, Scandic Hotels Groupin Chief Commercial Officer Thérèse Cedercreutz kertoo.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kummassakin hotellissa on hyvinvointialue ja kuntoilumahdollisuudet sekä kattobaari, kokoustiloja ja viihtyisiä tiloja ruoan ja juoman nauttimiseen. Hotellit rakennetaan vastuullisuus vahvasti huomioiden, ja kummankin hotellitoiminnot tulevat ansaitsemaan pohjoismaisen virallisen ympäristömerkinnän, Joutsenmerkin.

Tromssa on houkutteleva hotellimarkkina kansainväliselle vapaa-ajan matkaajalle. Tälle segmentille odotetaan kasvua Tromssan lentokentän laajennuksen myötä. Tromssa on myös viehättävä risteilykohde ja houkuttelee revontuli- ja vuoristoturisteja. Scandic operoi Tromssassa kahdella hotellillaan, joissa on yhteensä 390 huonetta. Tuleva hotelli sijaitsee uudella Vervet-alueella, ja siinä on 305 huonetta.

Aarhus sijaitsee Tanskassa Jyllannin niemimaalla. Se on maan toiseksi suurin kaupunki 330 000 asukkaallaan. Hyvien kulkuyhteyksien vuoksi kaupunki on helposti kotimaisten ja kansainvälisten matkaajien saavutettavissa. Scandic operoi jo Aarhusissa kolmea hotellia, joissa on yhteensä 541 huonetta. Uusi Signature-hotelli vahvistaa Scandicin asemaa johtavana hotellioperaattorina alueella. Uudessa hotellissa on 342 huonetta.

 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lähde: Scandic

Leena Aalto

Ikkunapaikan konkari jo vuodesta 1998. Lehden pitkäaikainen päätoimittaja ja nykyinen advisor, joka seuraa edelleen tiiviisti matkailualan tapahtumia ja trendejä.