Hyppää sisältöön
· Leena Aalto

Sea Cloud Spirit aloitti risteilyt

Sea Cloud Cruisesin uusin alus Sea Cloud Spirit on aloittanut risteilyt Miamista.

Upouusi 435-jalkainen purjealus risteilee helmi-maaliskuun Miamista Bahamasaarille Eleutheraan ja Exuma Cays – saarille.

Sea Cloud Cruisesin kolme risteilyalusta, Sea Cloud, Sea Cloud II ja nyt Sea Cloud Spirit tarjoavat ylellisen vanhan ajan purjehduselämyksen. Sea Cloud Spirit on aluksista suurin ja siihen mahtuu 136 matkustajaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Olemme tarkoituksella valinneet Miamin risteilyjen lähtö- ja määränpääksi, koska sinne pääsee helposti kaikkialta maailmasta. Eleutheran ja Exuma Caysin sopivat meille täydellisesti, sillä valitsemme kohteiksemme sellaisia, joihin perinteiset risteilyalukset eivät pääse. Näin tarjoamme matkustajillemme ainutlaatuisen purjehduskokemuksen”, sanotaan yhtiön tiedotteessa.

Yhtiöstä kerrotaan, että tähänastisten varausten perusteella Sea Cloud Cruises -varustamolle on luvassa erittäin menestyksekäs vuosi 2023. Sen mukaan nyt näyttää siltä, että viime vuosina lykättyjä matkoja tehdään vihdoin. Sea Cloud -aluksilla keskitytään aitoon purjehduskokemukseen, jota täydentävät eksklusiiviset ohjelmat niin aluksella kuin maissa.

Lisätietoja osoitteessa www.seacloud.com

Lähde: Sea Cloud Cruises

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Leena Aalto

Ikkunapaikan konkari jo vuodesta 1998. Lehden pitkäaikainen päätoimittaja ja nykyinen advisor, joka seuraa edelleen tiiviisti matkailualan tapahtumia ja trendejä.