Hyppää sisältöön
· Leena

Seuraavan sukupolven matkateknologia

FCM Travel Solutions on lanseerannut Suomessa ja muissa Pohjoismaissa uuden sukupolven matkateknologiakokonaisuuden, joka yhdistää niin matkustajat, matkojen varaajat kuin matkahallinnosta vastaavat.

FCM Connect on mahdollistaa matkustajien pääsyn samanaikaisesti useaan matkahallintoon liittyvään työkaluun, kuten online-työkaluun ja raportointi- tai turvallisuustyökaluun millä laitteella tahansa ja milloin tahansa.

“Teknologian on autettava asiakkaitamme siirtymään eteenpäin, ja seuraavan sukupolven teknologiamme FCM Connect on suunniteltu juuri tähän tarpeeseen.  Maailmanluokan kokonaisratkaisumme kattaa kaikki asiakkaidemme matkustustarpeet matkan varaamisesta hyväksymiseen, matkustajien paikantamiseen sekä raportointiin. Se tarjoaa myös paremman ja tehokkaamman matkustuskokemuksen”, kertoo FCM Travel Solutionsin maajohtaja Anne-Marjut Väänänen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

FCM Connect HUB tarjoaa yhdellä alustalla yhden sisäänkirjautumispisteen kaikille FCM:n teknologiatyökaluille analytiikasta hyväksymiseen, varaamiseen, turvallisuuteen, kustannusseurantaan ja FCM:n chatpot SAM mobiili-innovaatioon.

Kaikki työkalut kuten käyttöliittymäkin ovat helposti muokattavissa yrityksen tarpeisiin vaikka maakohtaisesti.

“FCM Connect on kehitetty asiakkaiden toiveiden perusteella vastaamaan nimenomaan suurten ja keskisuurten yritysten tarpeita. Ratkaisumme auttaa kaikkia liikematkustuksen osapuolia olemaan paremmin ja helpommin yhteydessä koko matkustusprosessin ajan ja tuo lisäksi luotettavuutta sekä läpinäkyvyyttä prosessin hallintaan”, jatkaa Väänänen.

Tutustu videoon FCM Connect Technology platform

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Leena