Silja Europasta kauppakeskus

Tallink järjestää ostosviikonlopun Tallinnan satamassa olevalla Silja Europalla perjantaista sunnuntaihin 25.-27.9.2020. Laivalla on mahdollista tehdä ostoksia ja nauttia hyvästä ruuasta sekä viihteestä. Ostosviikonloppuun osallistuminen edellyttää etukäteisilmoittautumisen.

Silja Europa jää tänään maanantaina 21.9.2020 Tallinnan satamaan ja sen liikennöinti lopetetaan toistaiseksi. Ennen kuin laivan myymälöiden tuotteet sekä ravintoloiden juoma- ja ruokatuotteet siirretään muille aluksille tai varastoon, Tallink tarjoaa vielä mahdollisuuden päästä tekemään ostoksia ja nauttimaan hyvästä ruuasta Silja Europalle.

Ostosviikonloppuun osallistujien on ilmoittauduttava tapahtumaan ennakkoon Tallinkin verkkosivuilla ja valittava itselleen tietty osallistumisaika. Laivalle ei pääse ilman ennakkoilmoittautumista. Kahden tunnin osallistumisajankohtia on jokaisena päivänä kolme, ja kaikille niistä otetaan vain rajoitettu määrä asiakkaita. Näin pystytään varmistamaan riittävät turvavälit tämänhetkisessä koronavirustilanteessa. Kulkeminen Silja Europalle tapahtuu Tallinnassa D-terminaalin kautta.

Ostosviikonloppu Silja Europalla järjestetään kolmena päivänä:

  • Perjantai 25.9.2020 klo 17.00 – 23.00
  • Lauantai 26.9.2020 klo 11.00 – 17.00
  • Sunnuntai 27.9.2020 klo 11.00 – 17.00

Silja Europan myymälät, ravintolat, baarit, kahvilat ja kauneushoitola pidetään ostosviikonlopun ajan avoinna, jotta asiakkaat pääsevät nauttimaan mahdollisimman laajasti eri palveluista ja jotta laivalla on mahdollisimman paljon tilaa. Laivalla on myös viihdetarjontaa ja muuta ohjelmaa: trubaduureja, tiedeteatterin Kolme Pientä Porsasta-esitys ja pienryhmävierailuja aluksen komentosillalle.

”Maaliskuusta lähtien asiakkaamme ovat toivoneet meiltä, että järjestäisimme satamassa olevilla laivoillamme jotain erilaista ja jännittävää. Toiveita on tullut myös niiltä, jotka eivät normaalisti matkusta laivoilla. Nyt haluamme vastata näihin toiveisiin ja avata Silja Europan ovet viikonlopun ajaksi ostoksista ja hyvästä ruuasta kiinnostuneille”, Tallink-konsernin johtokunnan jäsen Piret Mürk-Dubout kertoo.

”Tarjoamme mahdollisuuden tulla nauttimaan laivan palveluista ja hyvistä ostosmahdollisuuksista ilman matkustamista. Tarkoituksenamme on tarjota erilainen ja mieleenpainuva kokemus, ja teemme kaikkemme, että valitseva koronavirustilanne on mahdollisimman hyvin huomioitu laivalla myös ostosviikonloppuna”, Mürk-Dubout lisää.

Ostosviikonloppuun Silja Europalla voi osallistua rekisteröitymällä etukäteen Tallinkin verkkosivuilla: www.tallink.ee/et/ostle

Tallinkin tekemien koronavirustoimenpiteiden lisäksi kaikilta osallistujilta edellytetään, että he ovat terveitä ja oireettomia. Lisäksi kasvomaskin käyttöä suositellaan paikoissa, joissa turvavälien pitäminen muihin on haastavaa. Sekä terminaalissa että laivalla on useita käsienpesu- ja käsidesipisteitä, ja asiakkaiden pyydetään huolehtimaan mahdollisimman hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta.

 

Lähde: TallinkSilja

Jaa artikkeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Tilaa uutiskirjeemme

Liittymällä Ikkunapaikan postituslistalle, saat uutiskirjeen lehtien ilmestymisen välillä, noin 8 kertaa vuodessa.

Haluatko kirjautua ulos?
X