Hyppää sisältöön
· Leena

Silja Linen Menu Nordicissa maistuu lähiruoka

Uusissa Menu Nordic ja Menu Nordic Vegan -kokonaisuuksissa maistuvat puolankalainen nokkonen, luomukananmuna ja Saimaan vesistön hauki.

Annoksissa käytettävä nokkonen tulee Kainuusta, Puolangan Suolijärveltä. Siellä sijaitsevat Suomen suurimmat nokkospellot.

”Kasvatamme nokkosemme Suolijärvellä Kometon rinteen kupeessa. Nokkosemme kasvaa tutkitusti Euroopan puhtaimmassa ilmassa. Lisäksi tuotteidemme nokkospitoisuudet ovat Suomen korkeimmat. Uskallan väittää, että Ärmätin nokkonen on parasta lähiruokaa, mistä Suomesta voi saada”, kertoo nokkostuottaja Heikki Kanniainen Ärmätti Oy:stä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Myös Menu Nordicin hauki on kotimaista. Se on pyydetty pääosin Saimaan vesistöstä, Saaristomereltä ja Perämereltä.

Menut sisältävät muun muassa voissa haudutettua haukea, lohta ja meriravunpyrstöä kotimaisella nokkospestolla, nokkosmehussa marinoitua mustajuurta sekä puolukkapäärynää ja vegaanisia marenkeja.

Viiden ruokalajin Menu Nordic ja kolmen ruokalajin Menu Nordic Vegan -kokonaisuudet on suunnitellut Silja Symphonyn keittiötiimi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Menu Nordic ja Menu Nordic Vegan ovat tarjolla Silja Serenaden ja Silja Symphonyn Bon Vivant -ravintoloissa 9.1.2020 saakka.

Hinnat viineineen 118 € (Menu Nordic) ja 49 € (Menu Nordic Vegan).

Leena