Hyppää sisältöön
· Leena

Silja Serenade on nyt täysin uudistettu

Marraskuisen telakoinnin aikana Silja Serenadella toteutettiin joukko uudistuksia, jotka toivat laivan kokonaan 2010-luvulle. Uudistuksilla haettiin merellisyyteen sopivaa ajattomuutta, tyylikkyyttä ja ilmavuutta.

Laivassa uudistettiin tiloja yhteensä 6 500 neliömetrin alalta. Suurimpina uudistuksina olivat laivan yökerho, erikoisravintolat ja sekä laivan pubi. Myös mittavat hyttiuudistukset saatiin päätökseen. Samalla kaikki hytti- ja porraskäytävät uudistettiin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Starlight.

Entinen yökerho Atlantis Palace on nyt moderni, harmoninen Starlight. Sen keulabaari uudistettiin myös täysin ja se sai nimekseen Sea View Lounge, josta avautuvat merinäköalat ovat vähintään yhtä hyvät kuin laivan komentosillalta.

Seaview Lounge.
Bon Vivant.

Fine dining-ravintola Bin Vivant viinibaareineen uudistettiin myös täysin. Grilliruokaan erikoistunut El Capitán-ravintola muuttui remontin myötä Grill House-ravintolaksi muiden Siljan laivojen tapaan. Laivan peräosan Sea Pub sai entistä freesimmän ja avaramman ilmeen.

Laivan perushyttien mittava uudistus saatiin myös päätökseen, minkä lisäksi porras- ja hyttikäytäviä on uusittu yhteensä 4500 neliömetrin verran. Telakoinnin aikana laiva sai maasähkövalmiuden, joten se pystytään tulevaisuudessa kytkemään sekä Tukholmassa että Helsingissä maasähköön apumoottoreiden käytön sijasta. Samalla meluhaitat ja päästöt vähenevät.

Silja Serenaden sisaralus Silja Symphonylle tehdään vastaavanlaisia muutostöitä tammikuussa 2019.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Great Gatsby Cruise

Starlight-yökerhon avajaisshowssa matkustetaan ajassa taaksepäin 1920-luvulle jazzin ja savuisten baarien aikaan, viettämään glamourin, höyhenten ja hulluuden täyttämää iltaa. Esitys on huima yhdistelmä maailmanluokan sirkusta, burleskia, steppitanssijoita ja elektro-swingiä. Vauhdikas show välittää vilauksen tuon ajan Amerikasta, nykypäivän mutkan kautta. Gangstereiden paratiisiin  pääsee Silja Serenadella tammikuun 2019 loppuun asti.

Huutokauppa

“Olemme perinteisesti järjestäneet erittäin toivottuja huutokauppoja laivojen uudistusten yhteydessä ja sellainen on nytkin suunnitteilla tammikuulle 2019. Huutokaupan tuotot lahjoitetaan lyhentämättömänä hyväntekeväisyyteen ja samalla nostalgisetkin tavarat löytävät uuden kodin”, kertoo Tallink Silja Oy:n toimitusjohtaja Margus Schults.

 

Esa Aalto

Kuvat: Jokemedia/Tallink Silja/Esa Aalto/Sami Pitkänen

Leena