Hyppää sisältöön
· Leena Aalto

Silja Serenaden Commodore-hyttejä Marimekko kuosein

Tallink Silja on lanseerannut uudet Marimekon tuotteilla sisustetut hytit Helsinki-Tukholma-reitin Silja Serenadella. Hyteiksi on valittu laivan 12 Commodore Balcony -hyttiä, jotka on nyt sisustettu Marimekon ikonisilla ja upeilla tuotteilla kuten päiväpeitolla, tyynyillä, pyyhkeillä, astioilla sekä Unikko-kuvioisella tapetilla.

”Haluamme, että asiakkaamme tuntevat olonsa hemmotelluksi ja kotoisaksi matkustaessaan kanssamme ja tiedämme, että monilla matkustajillamme on myös kodeissaan ikonisen Marimekon tuotteita. Toivomme, että myös matkustajamme arvostavat uusia Marimekko-hyttejä ”, sanoo Tallink-konsernin johtoryhmän jäsen Piret Mürk-Dubout.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Silja Serenadella on yhteensä 34 Commodore-luokan hyttiä, joista 12 on parvekkeellista hyttiä ja 22 ilman parveketta olevaa hyttiä. Hytit sijaitsevat laivan keulassa kansilla 10 ja 11.

Tallink Silja ja Marimekko ovat tehneet jo vuosia yhteistyötä. Laivoilla on esimerkiksi myynnissä Tallink Siljalle suunniteltuja Marimekko-puketti tuotteita, joita on saatavilla vain laivoilta. Lisäksi Silja Linen 60-vuotisjuhlavuoteen liittyen lanseerattiin Silja Linen laivojen värinen Unikko-muki. Nämä mukit ovat edelleen käytössä mm. Bon Vivant -aamiaisella.

 

Lähde: TallinkSilja

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Leena Aalto

Ikkunapaikan konkari jo vuodesta 1998. Lehden pitkäaikainen päätoimittaja ja nykyinen advisor, joka seuraa edelleen tiiviisti matkailualan tapahtumia ja trendejä.