Siljan Päivä Tukholmassa -risteilyt alkoivat

Tallink Silja on aloittanut jälleen Helsingin ja Tukholman väliset risteilyt sunnuntaina 1.8.2021 lähes puolentoista vuoden tauon jälkeen. Silja Serenade liikennöi Helsingistä Tukholmaan elokuusta alkaen joka toinen päivä.

”Risteilyjen aloittamista Helsingistä länsinaapurimme pääkaupunkiin on toivottu jo pitkään. Tukholmaan on risteilytauon aikana valmistunut paljon uutta, mutta myös tutut kohteet kuten Djurgården, Abba-museo, Fotografiska ja Kungsträdgården-puisto ovat edelleen paikallaan. Risteily Tukholmaan tarjoaa loistavan irtioton arjesta, ja matkalle voi lähteä luottavaisin mielin sillä Ruotsin koronatilanne on huomattavasti parantunut ja suurella laivalla on helppoa pitää turvavälejä”, kertoo Tallink Siljan Head of Sales Jani Mäkelä.

Kuten muillakin kesän matkoilla, myös Päivä Tukholmassa -risteilyillä on otettu huomioon terveysturvallisuus. Matkustajia laivalle otetaan tällä hetkellä enintään 75 prosenttia matkustajakapasiteetista. Laivalla on tehty runsaasti toimenpiteitä, joissa on huomioitu asiakkaiden hyvinvointi ja terveysturvallinen matkustus.

Ruotsissa maissa käyneiden matkustajien suositellaan täyttämään tietonsa valmiiksi Finentry-palveluun, mikä jouduttaa terveysturvallisuustoimia takaisin Suomeen saavuttaessa.

 

Lähde: Tallink Silja
Kuva: Marko Stampehl

Jaa artikkeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Tilaa uutiskirjeemme

Liittymällä Ikkunapaikan postituslistalle, saat uutiskirjeen lehtien ilmestymisen välillä, noin 8 kertaa vuodessa.

Haluatko kirjautua ulos?
X