Silver Moon lasketaan vesille

Silversea Cruisesin uusin alus Silver Moon on luovutuskunnossa 30. lokakuuta. Alus valmistuu Fincantierin telakalta Italian Anconassa. Alus on varustamon yhdeksäs risteilijä ja Silver Musen sisaralus.

Silver Moonin maksimikapasiteetti on 596 vierasta. Aluksella on 298 suitea, joissa 96 prosentissa on oma veranta. Miehistön ja vieraiden suhde on 1:1,45. Silver Moon jatkaa varustamon ideologiaa pienestä luksusristeilijästä, missä palvelusta ei tingitä.

Muiden Silverseas Cruises – alusten lailla myös Silver Moonissa on taidetta ja upeita yksityiskohtia. 56-paikkaisen La Dame -ravintolan seinät on koristeltu yhdellätoista käsintehdyllä kristallipaneelilla. Ylellisen ranskalaisen Laliquen 15-henkinen tiimi suunnitteli ja teki paneelit 18 kuukauden projektina.

Silversea Cruises satsaa myös vuoteisiin, etenkin aluksen kymmenessä parhaassa suitessa. Sängyt on tehty käsityönä Walesissa, Savoirin tehtaalla. Savoirin patjojen sanotaan olevan maailman parhaat ja ne tehdään ainoastaan aitoja luonnontuotteita, kuten lampaanvillaa ja hevosenharjaa käyttäen.

Silvrseas Cruises -varustamon kulinaariset elämykset ovat saaneet paljon kiitosta. Yhtiön uusi S.A.L.T. (Sea and Land Taste) -konsepti tuo paikalliset maut maalta ja mereltä mitä mielikuvituksellisimpina annoksina risteilyvieraiden nautittaviksi.

Silver Moonin ensimmäinen risteily on suunniteltu lähteväksi Etelä-Amerikasta joulukuun alussa.

Jaa artikkeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Tilaa uutiskirjeemme

Liittymällä Ikkunapaikan postituslistalle, saat uutiskirjeen lehtien ilmestymisen välillä, noin 8 kertaa vuodessa.

Haluatko kirjautua ulos?
X