Hyppää sisältöön
· Leena Aalto

Silversean Silver Nova aloitti liikenteen

Silversea®:n ensimmäinen Nova-luokan alus, Silver Nova, lähti neitsytmatkalleen 14. elokuuta Venetsiasta, Italiasta. Seitsemän päivän edestakaisella Adrianmeren-risteilyllä Silver Nova poikkeaa Slovenian Piranissa, Kroatian Zadarissa, Dubrovnikissa, Splitissä ja Rovinjissa sekä Montenegron Kotorissa.

Silver Nova on yksi kaikkien aikojen ympäristötietoisimmista ultra-luksusristeilyaluksista. Se on Silversean 12. alus ja Royal Caribbean Groupin ensimmäinen tänä vuonna vesillelaskettu alus, ja 64. alus sen laivastossa.

Classic Veranda Suite.

Silver Novalla risteilymatkustaja voi kokea täysin uudenlaisen ylellisen risteilykokemuksen. Aluksessa on noin 4 000 neliömetriä lasia, joka mahdollistaa upeat näkymät aluksen eri tiloista.
Alukseen mahtuu 728 vierasta, jotka voivat valita 13 eri sviittiluokasta, joissa kaikissa on veranta. Suurin sviitti on 123 neliön Otium-sviitti, jonka lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat tarjoavat 270 asteen näkymät. Sviitissä on myös 40 neliön parveke, jossa on oma poreallas.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
The Marquee -ravintola.

Silver Novassa on kattava valikoima baareja, ravintoloita ja loungeja, Otium, risteilylinjan roomalaisvaikutteinen hyvinvointiohjelma sekä innovatiivinen kulinaarinen ohjelma Sea and Land Taste (S.A.L.T.), ruokaluentoja, monipuolinen valikoima risteilyhintaan sisältyviä retkiä ja paljon muuta.

Neitsytmatkansa jälkeen Silver Nova risteilee Välimerellä ennen kuin se suuntaa marraskuussa Karibialle ja Etelä-Amerikkaan. Tammikuun 4. päivänä 2024 se lähtee 71 päivän mittaiselle Grand Voyage South America -matkalle, jolla se vierailee 38 kohteessa 18 maassa.

Silver Novan sisaraluksen, Silver Rayn, on tarkoitus valmistua kesällä 2024.

Silver Nova tarjoaa yhden merten yksilöllisimmistä palvelutasoista, sillä miehistön ja risteilyvieraiden välinen suhde on 1:1,3.
Kaikissa sviiteissä on myös butlerpalvelu.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kurkista sisään tästä.

 

Lähde: Silversea

Leena Aalto

Ikkunapaikan konkari jo vuodesta 1998. Lehden pitkäaikainen päätoimittaja ja nykyinen advisor, joka seuraa edelleen tiiviisti matkailualan tapahtumia ja trendejä.