Hyppää sisältöön
· Leena Aalto

Silversean uusin alus Silver Nova aloittaa liikenteen elokuussa

Silver Nova tarjoaa vierailleen uudenlaisen Silversean luksuskokemuksen. Sen sijaan, että yleiset tilat ja ravintolat olisivat aluksen takaosassa, kuten tähän asti muilla Silversean aluksilla, ravintolatilat levittäytyvät kolmelle kannelle edestä taakse. ”Aiemmin hyttejä ei mahdollisen melun vuoksi sijoitettu lainkaan aluksen takaosaan, mutta nyt moottorit ja tekniikka ovat niin hyviä, että melua ei kuulu minnekään”, kertoo Silversea Cruisesin Euroopan myyntijohtaja Thomas Harrison. ”Nyt hyttikannet ovat erikseen ja yleiset tilat sekä ravintolat sijoittuvat 3., 4. ja 5. kannelle ja ulkotilat 10. ja 11. kannelle.”

La Dame.

“Sen lisäksi, että Silver Nova on edelläkävijä kestävän kehityksen saralla, se avaa vieraillemme uudenlaisen luksuskokemuksen tarjoamalla mittavan valikoiman baareja, loungeja ja ravintoloita”, sanoo Silversea Cruisesin toimitusjohtaja Barbara Muckermann. “Silver Nova on alkuaskel strategiassamme, jonka tavoitteena on rakentaa jokaiselle reitille täydellinen alus.”

The Marquee.

Silver Novalla on 10 baaria ja loungea, kahdeksan erilaista ravintolaa ja lukuisia muita julkisia tiloja. Kansilla kolme, neljä ja viisi sijaitsevat Silver Novan sisäravintolat – La Terrazza, Atlantide, S.A.L.T. Kitchen, La Dame®, Silver Note® ja Kaiseki® – kun taas kannella 10 sijaitsevassa Marquee-ravintolassa on kaksi ulkoilmaravintolaa, Spaccanapoli ja The Grill.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Salt Kitchen.

Kahdeksan ravintolan lisäksi Silver Novalla on muistakin aluksista tuttu kahvila Arts Café, missä laajan kahvivalikoiman lisäksi saa vaikkapa iltapäiväteetä ja skonsseja.
Silver Novan muihin julkisiin tiloihin kuuluvat kolmikerroksinen atrium, kasino ja kaksikerroksinen putiikki sekä kaksi ulkobaaria, Pool Bar ja Dusk Bar kannella 10.

Veranda Suite.

Silver Novaan mahtuu 728 vierasta. Aluksessa on 364 tilavaa sviittiä 13 eri kategoriassa – eniten sviittikategorioita Silversean historiassa. Aluksen uusi layout mahdollistaa nyt ensikertaa premium-sviitit aluksen perässä.

Silver Nova on vähäpäästöinen risteilyalus, jonka kehittynyt hybriditeknologia hyödyntää polttokennoja ja jolla on satamassa ollessaan nollapäästöt.

Kurkista Silver Novaan tästä:

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Leena Aalto

Ikkunapaikan konkari jo vuodesta 1998. Lehden pitkäaikainen päätoimittaja ja nykyinen advisor, joka seuraa edelleen tiiviisti matkailualan tapahtumia ja trendejä.