Hyppää sisältöön
· Leena

Singapore Raffles on taas avattu

Yksi maailman ikonisimmista luksushotelleista, Raffles Singapore, avaa ovensa monen vuoden kattavan remontoinnin jälkeen. 

Maailmassa on harvoja hotelleja, jotka kuvastavat kotikaupunkiaan niin hyvin kuin Raffles Singapore. Hotelli on myös yksi harvoista suurista 1800-luvun hotelleista, joita maailmassa on jäljellä. Siksi restauroinnissa on keskitytty säilyttämään rakennuksen ainutlaatuinen historiallinen charmi”, sanoo Christian Westbeld, Raffles Singaporen General Manager.

Raffles Singapore avattiin vuonna 1887, ja vuosisataa myöhemmin Singaporen hallitus nimesi sen kansalliseksi monumentiksi. Edellinen restaurointi on suoritettu vuosina 1989-1991.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Raffles Singaporen viimeisin restaurointi aloitettiin helmikuussa 2017. 

Henkiin herätetty Raffles Singapore tarjoaa ensiluokkaista palvelua. Sviittejä on yhdeksässä eri luokassa: State Room Suites, Courtyard Suites, Palm Court Suites, Personality Suites, Residence Suites, Promenade Suites, Studio Suites, Grand Hotel Suites ja Presidential Suites. Sviittien kokonaismäärä on 115.

Myös hotellin muut tilat ovat kokeneet kasvojenkohotuksen. Raffles Arcade on varustettu viehättävällä Raffles Boutiquella, josta voi ostaa erilaisia räätälöityjä tuotemerkkejä. Jo aiemmin oli selvää, että hotelli halusi satsata merkittävästi ruokailuun. Hotellissa esiteltiin täysin uusi ravintolakonsepti maailman johtavien kokkien avulla. Hotellin tunnettu Long Bar, jossa Singapore Sling -drinkki keksittiin, on myös uudistettu.

La Dame de Pic Raffles Singapore.
Tiffin Room.
Long Bar.
Lobby.
Courtyard Suite – Bedroom.
Iltapäivätee lobbyssa.

 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Leena