Hyppää sisältöön
· Leena

SKYTRAX nimesi Ethiopian Airlines Groupin 4 tähden yhtiöksi

Afrikan suurin lentoyhtiö, Ethiopian Airlines, on  vastaanottanut SKYTRAX:ilta todistuksen, jolla vahvistetaan Ethiopian Airlinesin nimitys neljän tähden lentoyhtiöksi. Todistus annettiin Lontoossa pidetyssä luovutusseremoniassa.

SKYTRAX on arvostetuin kansainvälinen lentoliikenteen standardeja ja laatuvaatimuksia selvittävä organisaatio, joka jakaa maailmanlaajuisia paremmuusjärjestyksiä lentoyhtiöille.   Arvostelut perustuvat kunkin lentoyhtiön kohdalla huolelliseen ja ammattimaiseen tarkastukseen ja analyysiin palvelun laadusta.

Yllä olevassa kuvassa Ethiopian Airlinesin pääjohtaja Mr. Tewolde GebreMariam vastaanottaa  SkyTrax Four Star Airline – todistuksen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

“Se, että SKYTRAX tunnustaa Ethiopian Airlinesin neljän tähden lentoyhtiöksi, on historiallinen merkkipaalu Ethiopian Airlinesille.  Olemme äärimmäisen iloisia siitä, että matkustustyytyväisyyteen tähtäävänä lentoyhtiönä pitkäaikainen ahkera työskentelymme kansainvälisesti korkeatasoisen tuotteen luomiseksi on kantanut hedelmää ”, lausui Ethiopian Airlines Groupin CET Mr. Tewolde GebreMariam vastaanottaessaan palkinnon.

”Neljän tähden rankkaus on ollut johtava tavoitteemme ja tärkeä osa 15-vuotissuunnitelmaamme “Vision 2025”. Vaikka olemmekin saaneet useita arvostettuja huomionosoituksia eri puolilta maailmaa erinomaisesta palvelustamme niin ilmassa kuin maan päällä, on tämä sijoitus tunnustus palvelutasostamme kansainvälisillä markkinoilla. Haluan kiittää kaikkia yli 12 000 ahkerasti työskennellyttä jäsentä Ethiopian Airlinesin perheessä tästä suurenmoisesta saavutuksesta.”

”Samalla tämä hieno kunniamaininta muistuttaa siitä, että vastaaminen arvostettujen asiakkaittemme odotuksiin on meille haaste ja kannamme siitä aina suuren vastuun. ”

Ethiopian Airlines on voittanut lukuisia kunnianosoituksia kuten SKYTRAX World Airline palkinnon  parhaaksi lentoyhtiöksi Afrikassa ja  Afrikan parhaimman lentohenkilökunnan palkinnon.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Leena