SMAL IN HEL – tilaisuudessa koettiin iloisia jälleennäkemisiä

Perinteistä SMAL Road Showta ei tänä vuonna pystytty järjestämään siinä laajuudessa, kuin koronaa edeltävinä vuosina. SMAL IN HEL -tapahtuma kuitenkin järjestettiin 30.9. Crowne Plaza Helsinki – Hesperia -hotellissa.

 

SMALin yhteistyökumppaneina järjestelyissä mukana olivat Discover America, Scandic ja PATA Finland Chapter.

 

 

Näytteilleasettajia tilaisuudessa oli kaikkiaan 28. Mukana oli myös ensikertalaisia ja melko tuoreita SMALin jäseniä, kuten Euroflite, i-contravel GmbH, Tourism Ireland sekä Visit Estonia.

 

 

Näytteilleasettajapuolelta positiivista palautetta tilaisuudesta kuultiin etenkin Espanjan ja Portugalin matkailutoimistojen edustajilta. He kiittelivät tilaisuuden antia ja korostivat, kuinka lyhyessä ajassa he saivat paljon uusia hyviä kontakteja Suomesta.

 

 

Jälleennäkemisen iloa

Tilaisuus onnistui kokoamaan yhteen yli 160 osallistujaa. Jälleennäkeminen pitkän tauon jälkeen oli suorastaan outoa. Moni oli tullut paikalle heti iltapäivästä, jolloin ovet avattiin.

 

 

Liikkeelle lähtö oli vauhdikas ja kuvasi hyvin sitä, kuinka innokkaasti tällaisia alan tapaamisia on odotettu.

 

 

Vieraat viihtyivät paikalla pitkään, tuntui, ettei kenelläkään ollut kiire pois. Kun kerrankin pääsi tapaamaan kollegoita, niin tilaisuudesta haluttiin ottaa kaikki irti.

 

 

Antti Haukkamaa

Jaa artikkeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Haluatko kirjautua ulos?
X