SMT:stä American Express GBT

American Express Global Business Travel (GBT), maailman suurin liikematkatoimisto, rantautuu kirjaimellisesti Suomen kamaralle 29.10.2018, kun SMT vaihtaa nimensä omistajansa mukaan American Express Global Business Traveliksi.

Kansainvälinen johtava liikematkatoimisto on ollut edustettuna Suomessa jo 29 vuoden ajan, ensin kumppaniverkoston kautta ja marraskuusta 2016 lähtien omistamansa SMT:n kautta. Jatkossa American Express GBT aikoo vahvistaa suomalaisille liikematka- ja tapahtuma-asiakkaille tarjottavaa palvelua ja säilyttää samalla paikallisen osaamisen ja joustavuuden. Suomalaiset yritykset ja yhteisöt hyötyvät jatkossa yhtä aikaa paikallistuntemuksesta sekä globaalista ulottuvuudesta.

American Express GBT vahvisti asemaansa Suomessa ja maailmalla heinäkuussa 2018, kun se toteutti aiemmin ilmoittamansa yrityskaupan Hogg Robinson Group plc:n (HRG) ostamisesta. Suomessa tämä tarkoitti markkinoiden toiseksi ja kolmanneksi suurimpien liikematkatoimistojen yhdistymistä suurimmaksi suomalaiseksi ja pohjoismaalaiseksi liikematka- ja tapahtumapalveluiden tarjoajaksi. HRG-integraatio on tällä hetkellä käynnissä.

Liikematka- ja tapahtumapalvelut Suomessa säilyvät ennallaan. ”Meidän juuremme ovat tukevasti suomalaisessa peruskalliossa, vaikka olemme olleet jo vuosikymmenten ajan osa globaalia verkostoa. Olemme ylpeitä omasta osaamisestamme ja tunnemme kotimarkkinamme sekä asiakkaidemme tarpeet. ’Local but global’ on meidän valttimme jatkossa,” iloitsee Suomen toimintojen toimitusjohtaja Kirsi Paakkari.

Jaa artikkeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Tilaa uutiskirjeemme

Liittymällä Ikkunapaikan postituslistalle, saat uutiskirjeen lehtien ilmestymisen välillä, noin 8 kertaa vuodessa.

Haluatko kirjautua ulos?
X