Star Alliance juhlii 25-vuotispäivään maailman ensimmäisenä lentoyhtiöallianssina

Star Alliance ja sen 26 lentoyhtiötä juhlivat toukokuussa maailman ensimmäisen maailmanlaajuisen lentoyhtiöallianssin 25-vuotisjuhlaa.

Allianssi perustettiin vuonna 1997, kun haluttiin tarjota lentomatkustajille maailmanlaajuisia yhteyksiä ja saumatonta palvelua.

“Olen erittäin innoissani Star Alliancen ja jäsenyhtiöidemme innovaatioista, sillä tavoitteenamme on olla digitaalisesti edistynein lentoyhtiöallianssi, joka tarjoaa saumattomia matkakokemuksia ja ainutlaatuisia kanta-asiakasohjelmia. Tänä vuonna odotamme innolla uusien digitaalisten ja mobiili-innovaatioiden kehittämistä. Juhlavuoden kunniaksi jäsenlentoyhtiöillä on pitkin vuotta upeita tarjouksia ympäri maailmaa”, sanoo Star Alliancen toimitusjohtaja Jeffrey Goh.

Allianssin uusi tunnuslause on ”Together. Better. Connected.”

Juhlavuoden kunniaksi Star Alliance lanseeraa alan ensimmäisen yhteisen luottokortin alueellisilla markkinoilla. Se tarjoaa jäsenlentoyhtiöiden kanta-asiakkaille mahdollisuuden kerryttää maileja ja pisteitä ostosten yhteydessä.

Star Alliance Biometrics, joka lanseerattiin vuonna 2020, on nyt käytettävissä neljällä suurella lentoasemalla; Frankfurtissa, Münchenissä ja Wienissä – ja huhtikuusta alkaen se on ollut käytössä myös Hampurissa.

Star Alliance yhtiöt ovat:
Aegean Airlines, Air Canada, Air China, Air India, Air New Zealand, ANA, Asiana Airlines, Austrian, Avianca, Brussels Airlines, Copa Airlines, Croatia Airlines, EGYPTAIR, Ethiopian Airlines, EVA Air, LOT Polish Airlines, Lufthansa, Scandinavian Airlines, Shenzhen Airlines, Singapore Airlines, South African Airways, SWISS, TAP Air Portugal, THAI, Turkish Airlines ja United.
Sen lisäksi Star Alliance Connecting Partnereita ovat Juneyao Airlines ja THAI Smile Airways.

Star Alliancen verkosto tarjoaa tällä hetkellä yli 10 000 päivittäistä lentoa lähes 1 200 lentokentälle 184 maassa.

 

Lähde: Star Alliance

Jaa artikkeli:

Tilaa uutiskirjeemme

Liittymällä Ikkunapaikan postituslistalle, saat uutiskirjeen lehtien ilmestymisen välillä, noin 8 kertaa vuodessa.

Haluatko kirjautua ulos?
X